eedaozak Kızlar merhaba,ben hamiş olduğumu pazar günü öğrendim. O kadar erken öğrendim ki daha keseyi göremedi dr, ben sigara kullanan biriydim fakat şuan bırakmak istiyorum ve çok zorlanıyorum. Bu konuda sizlerden Öner’i istiyorum
Selyil eedaozak birden birak canim azaltma azaltinca insan birakamior ilk 2gun zorlanirsin ozaman yine istek oluyor ama biraz daha guclu oluyorsun ben hep kendimi avutuyorum kendi kendime konusuyom biliorum cok istiorsun sigara icmek ama bebegini dusun pakket alirsan yine uzulen sen olursun aglarsin diorum kendi kendime boyle avutuyorum kendimi naneli sakiz su ve meyve yiyorum aklima geldikçe yada disari biraz hava almaya cikiorum gercekten zor
Zagrozunannesi eedaozak canım bende sıgara kullanıyodum ilk 3 buçuk 4 ay kullandım su 2 haftadır ıcmıyorum çok şükür bırden bıraktım ben pat dıye ınsan önce kafasında bıtırmelı 😊 ben bu sıgarayı ıcmıyorum ne anlıyorum hıc bı şey, günlük bi paket ıcıyorum ve 10 tl en az o 10 TL’yi bıraktırıp çocuğuma kıyafetler alabılırım dedım ve bıraktığımdan berı çok iyiyim hiç de ınsan sınırlı olmuyor öyle dıyolar ama ben gayet sakınım 😁aklıma geldıkce meyve yıyorum bisküvi atıyorum ağzıma sut ıcıyorum sana tavsıyem küçücük bi zevk için çocuklarımızı Riske atmaya gerek yok 😕 3 lü testımde rısk çıktı ve yıkıldım o amda ılk aklıma gelen sıgara oldu doktoruma sordum onunla alakası yok dese de ben hep vıcdan yaptım ve bıraktım çok şükür gerçekten her seyden önce çocuğumuzun sağlığını dusunmemız lazım👌 Çok şükür bebegımde bı sorun görünmüyor su anda Sana tavsıyem bırakman 😊biraz uzun oldu ama ınsallah tez zamanda bırakırsın
[silindi] eedaozak evde sigara paketi olmasın ,azaltarak değil birden bırakın anca öyle oluyor. Böyle deneyin aklınıza geldikçe su için sakız çiğneyin
ElifKarata eedaozak 9 haftayım bende sigara kullanan biriydim 1 haftadır içmiyorum öğrendim günlerde içtim ama insan içindeki cana kıyamıyor şimdi içmiyorum Allah’a şükür sana tavsiyem çevrende sigara içen kim varsa doğumuna kadar görüşme benceeee ben öyle yapıyorum.
eedaozak Selyil ben şuanda canım isteyince başkası içerken bir iki duman alıyorum sadece ama onuda yapmamam lazım korkuyorumda birşey olacak diye 😔
Caciinnn Ben öğrendiğimde 3 haftalık hamileydim günde neredeyse bi buçuk paket içiyordum ama öğrendiğim günden beri hiç içmedim, miniğim için
eedaozak Caciinnn umarım bende böyle yapabilirim dün bugün canım istedi bir iki duman aldım attım korkuyorumda birşey olacak diye 😔
eedaozak Zagrozunannesi ah aha çok şükür bişey çıkmamış çok sevindim sizin için ve bebeğiniz için 🙏🏻 Ben daha çok yeni öğrendim hamile olduğumu o kadar küçükki daha kese gözükmedi 😊 bir iki duman alıp atıyorum inşallah tamamen bırakırım 😔
eedaozak [silindi] meyve yiyorum ceviz yiyorum daha öğreneli çok yeni oldu bırakamadım bir iki duman alıp atıyorum korkuyorumda ☺
eedaozak ElifKarata eşime bile evdeyken içirtmiyorum canım istiyor çünkü daha o kadar yeniki keseyi göremedi dr cuma tekrar gidicem dr şimdi bir iki duman alıyorum atıyorum bakalım biter inşallah 🙏🏻🙏🏻
Selyil eedaozak hic korkma allahin izniyle hic birsey olmaz kalbini ferah tut canim birakabilirsen ne mutlu sana bende 1hafta sonra birakmama ragmen dun 1nefeslik cektim o kadar olcak 😉
eedaozak Selyil ay canım çok sağol inşallah rabbim hepimizin kucağımıza sağlıkla almamızı nasip etsin🙏🏻 İnsanlar öyle şeyler diyorlarki sigara içersen özürlü doğar falan aşşah korusun rabbim korusun
Tugetpak eedaozak günde bir paket ve fazlasını içmek tehlikeli diye biliyorum.Bir araştırmada öyle yazıyordu birde 20. Haftadan sonra tehlikeli akçiğer gelişimi başladığı için
smyye Bir nefes çektim o kadar olcak demeyin arkadaşlar ben çok pişmanlık yaşadım sigara yüzünden kızıma hamileyken içiyordum ama azalttim paket almadım çevremde çok içen vardı bir iki fırt yarım falan filan kızım 29.haftada gelişim geriliği olduğunu öğrendi 34.de kadar bekledik ama karnimda 1 kilo verdi ,34.haftada 1400 Gr doğdu sigara icemseydin bunlar belkide olmucakti dedi doktorum😥
smyye Şuan yine hamileyim 6+5 3 hafta önce komple bıraktım kendinize söz verin ben oylelikle bıraktım kı benim gibi tiryaki olan yoktur çevremde hala çok içen var ama kaçıyorum o ortamdan ve emin olun kokusundan bile tiksindim ben yaptım siz yapmayın diye anlatmak istedim Sevgiler 💕💕
smyye Şuan kızım 2 buçuk yaşında çok şükür iyi bronsiti var sadece tikandiginda evde hava veriyoruz ( hamileyken içtiğim sigara yüzünden ) onun dışında başka bı sıkıntı mız yok çok şükür ama nasıl büyüttüğünü nasıl baktigimi bir ben birde Allah biliyor 😏 1.600 grm bebeğe bakmak gerçek ten cesaret istiyor
eedaozak smyye çok şükür iyi olmasına çok çok çok sevindim rabbim beterinden korusun inşallah 🙏🏻 Kızınızı öpün benim yerime🙏🏻
Babyinlove eedaozak ben 5.haftamda evde test yaparak öğrendim o dakika bıraktım bebeğim için çok zorlandım , çok zorlanıyorum şuan 32+2 deyiz daha hiç içmedim ama bazen aşerir gibi canım istiyor . Doğum sonrasında tekrar başlarım ama günde 2 tane falan içerim oda duşa girerken yada bebeğin uzun uyku saatlerinde ona temas edeceğim zamanlarda bu kokuyla büyüsün istemiyorum
eedaozak Babyinlove bugün bende bıraktım tamamen bilerek zarar veremem şuan gittiği yere kadar gidiyor,gidecekte inşallah 🙏🏻 Herşey onlar için 🙏🏻
Babyinlove eedaozak ama çevremde hem hamileliği hemde emzirdiği sürede emziren hiç bırakmayan insanlar var cocukları sağlıklı ama bu ihtimaller gelir beni bulur cesaret edemiyorum