Burcusfrngl Aranızda folik asit kullanmayan var mı benim midemi çok bulandırıyo bir gün içmedim kendimi iyi hissettim 8+6 Dayım bıraksam mı
Mlssa Burcusfrngl Canım doktoruna danış ve değiştir markanı ama kullan bence tam bu zamanlarda çok önemli👍🏻
Nur___ Burcusfrngl ilk üç ay kullan derim daha haftan küçük, bebişin nöral tüp gelişimini destekliyor, tabi doğal olarak alabilecem diyorsanız folik aaiti gıdalardan düşün doktora danış, bence, 🌼
Burcusfrngl Folik 1 kullanıyordum doktora gittiğimde midem çok bulanıyo dedim o da mide bulantısı giderici içinde de folik asit olan premesis verdi 9 gündür onu kullanıyorum bir gün içmeyi unuttum hem yorgunluğum gitti hemde yemek yemeye başladım
CanselYrdkl03 Burcusfrngl bende normal folik asit kullanıyorum doktorum mide bulantısı icin değiştirdi bende premesis plus kullanıyorum
Burcusfrngl Sonuç olarak hepsi özel ilçe olduğu için doktor hangi ilaç firmasıyla anlaştıysa onu yazıyo premises de 80lira
Fidansvnccm Burcusfrngl canim doktora soyle o baska bisey yazar zaten bnmde oyle olmustu degistirdi 12 haftaya kadar diofol kullandm.
Burcusfrngl Fidansvnccm söyledim işte de premesis yazdı ama oda aynı ben normalde ağrı kesici bile kullanan biri değilim o yüzden de ağır geliyo olabilir
drytcvkarsln Burcusfrngl sakın bırakma bebegın için cok önemli ben folidons mu ne onu kullandım b 12 li
SelmAlper Burcusfrngl ben hamileliğimden önce 3 ay kullandım 3. Ayda hamile kaldım nbl pregna formulayı kullanıyorum doğum yapana kadar da devam edeceğim çünkü almam gereken bütün vitamin takviyeleri var bence değiştir derim folik asidini tavsiye pregna formulayı tavsiye ederim canım 👍
Vet-hek-meri SelmAlper canım mrb bende pregna formula kullanıyorum ilk gebeliğim de vitamin degerlerim yerlerdeydi nitekim düşük oldu ikinci gebeliğimde hemen baslattı bu ilaca 26.haftamdayım doğuma kadar kullanacaksın dedi doktor
Syst33 Burcusfrngl bende kullanıyorum hatta aç karnına midem bulancak diye tok karna kullanıyorum ama 5 dk sonra istifra ediyorum 😔
SelmAlper Syst33 folik asitler aç karnına kullanılmaz ki yemekten sonra hemen içilir ilk defa aç karnına içildiğini duydum sizden
Burcusfrngl 10haziranda kontrolüm var doktora değiştirmesini söylerim o zaman teşekkür ederim arkadaşlar
Modies Burcusfrngl bana ilk 3 ay içirdi folbiol ü sonra bıraktırdı 🤔 doktora sormadan bırakmayın derim
Bendisdemir Modies merhaba bende folbiol içiyorum ama o iyi değil içme diyenler oldu. Dr marka vermedi bana ben aldım. Kullanan olunca seviniyorum.