GlahBilgiliPelit minnak9 bana son ölçtüğünü söyledi çok hızlı dedi 180 miş sanırım ama sıkıntı yok dedi 200 üstü sorun demişti doktorum ☺
minnak9 GlahBilgiliPelit tam tersi derken yani yavasta hizlanmayan gitgide yavasyan demek istedim cok yuksekde deilns zten snn Allah bagislasn
DuyguOktar Ben yarin 9+1 de gidicem kizlar 6+2de gittik kalp atisinida kendisini gorduk duyduk. Ama boyle belirti olmayinca korkuyorum sanki evham yapıyorum bakalim banada dua edin bi sorun olmasin büyümüş gorelim minigi
deletedmom41 DuyguOktar 9+4’üm ben de öyle.. bana kalsa hergün her saat ultrasonla bakıcam ne alemde diye.. 🙈
Mineebd Benimde 7+5 bugün 🤗 cuma günü gidicem tekrar bebeğimi görmeye. Sürekli acıkma ve göğüslerimde ki acı dışında bi şikayetim yok şükür 🤗 bide dün acayip bi diş sızlamam oldu çok fenaydıı
BurcuUur Bizde bu gün 10+6 olduk 1 haziran gibi görünüyor Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Dimplesgirll Kızlar çok şükür bebeğimi gördüm 9mm olmuş kalp atışları başlamış ama doktor dinletmedi bide normalde sata göre 6+4 olmam gerekiyor ama doktor 6+6 dedi böyle olan varmı acaba
Sinemtarak Merhabalar 🤗 bizde 9+6 olduk ☺ Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah 🙏🏻
lkayRazgatLolu DuyguOktar ilaç içme bnce parol bile olsa sonuçta ilaç. Başına viks tarzı şeyler stılıyo eczanelerde onlarda sürmen iyi gelir bnm migrenimi o geçiriyor sadece. Doktoruna danış tabiki
EsraelebiTun BegmkbraKansiz haziran da doğacak ikizler olacağına yengeç olsun hiç olmazsa evcil vicdanlı uysal olur 🤗 aslan burcu temmuz sonu ağustos bize denk gelmiyor ☺