GlahBilgiliPelit DuyguOktar 10+3 üzz 2 haziran doğum dedi doktorr ☺☺☺ Kızlar artık haraketlerini görüceksiniz o kadar mükemmel bişeyki anlatamam 😍😍😍😍😍😍 eller kollar hiç durmuyoorr ☺☺☺☺🙏🙏
Mrve26 Coookkk şükür kızlar rabbim kucağımiza almayı nasip eylesin🙏🤗 bizde 10+1 oldukkk 😍 tahmini doğum 4 haziran
EsraelebiTun DuyguOktar şu an dahil yerlerde sürünüyorum bulantı mide yanması halsizlik baş dönmesi açlıktan midem acıyor
DuyguOktar EsraelebiTun benimde bulantim var meyveyle yasiyorum baska hic bsey yiyemiyorum kusmam yok ama bulanti arada da olsa okuyor canima birde bugun fena halfe basim agriyor sabahtan beri siddetli gecmiyorda
EmineGneDemir Kusma durumlarınız nasıl bayanlar 😔😔 ben sürekli muzdaribim bu durumdan. Bunun İçin öneride bulunan hamileler varsa Öneriye çok açığım 😂😂
DuyguOktar EmineGneDemir kusmam yok canim ama bulanti zorluyor benide sadece meyve yiyorum 2 ayda 2 kilo vermisim
bubik DuyguOktar Günde iki parol yut çok ağrırsa geçiyor. Benimde migrenim var bugün ancak geçti..::/
lkayRazgatLolu DuyguOktar ilaç içme bnce parol bile olsa sonuçta ilaç. Başına viks tarzı şeyler stılıyo eczanelerde onlarda sürmen iyi gelir bnm migrenimi o geçiriyor sadece. Doktoruna danış tabiki