Kader5516 Kızlar 31.haftamdayım bugüne kadar hiç vitamin değerlerine bakılmadan vitamin ilaçlarını kullandım yalnız bugün sağlık ocağına gittim kan verdim d vitaminim düşük olduğunu öğrendim yarın doktora da sonucu göstericem ama internette türlü şeyler var bu durumu yaşayan varmı tabii önemlidir ama ne kadar önem ifade ediyor kafamda milyon sorular 😔
BenMathilda Kader5516 benim 9 çıkmıştı, damla ile 26 ya yükselmişti en son, simdi kullanmıyorum hicbir ilac son durum da ne bilmiyorum 😌 ama bebek büyüyor gelişiyor sonuçta, bir sıkıntı olmaz insallah, olan bize oluyor 🙄
Kader5516 BenMathilda Fureya kaçıncı haftanızda o kadar düşüktü açıkçası ben damlayı hiç düzenli kullanmadım bundan sonra kullansam bir faydası olurmu bilmiyorum
Fasulyem22 KevserT sanmam iki hastanede yaptırdım ikisindede referans değerler aynıydı ben kimsenin 30 ve üzeri olduğunu sanmıyorum zaten
Kader5516 KevserT inşallah canım 🙏🏻 d vitamini damlam var ama ben hiç bu zamana kadar düzenli kullanmadım bundan sonra kullansam fayda edermi doğuma 1buçuk ay var
BenMathilda Kader5516 20.haftalardaydi sanirim tam bilmiyorum ama iki test arasi 1 ay vardi, damla işe yarıyor Allahini izniyle mutlaka kullanın
Fasulyem22 Kader5516 evet sprey verdi bu damla dediklerinin sprey hali kullanıyorum daha tahlil yaptırmadım ama benim yıllar önce ciddi eksikti doktor hiç inemsemedi geçer dedi d vitamini eksikliği zaten herkeste var güneşe cik öğlen vakti 1 2 gibi tepedeyken
KevserT Fasulyem22 benim sağlık ocağı testimde referans değeri 30-100 arası. Hastanede yaptırdığımda da 20-70 arası
Kader5516 Fasulyem22 hımm anladım canım bundan sonra damlaya ve güneşe daha sık hayatımda yer vericem sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi 🙏🏻
Fasulyem22 Kader5516 okuma sen onları orda yazana göre bizim yatmamız lazım yani minimum aktivite ama öyle değil.
Fasulyem22 Kader5516 insalah canım ama hangi saatte çıktığın önemli 1 2 veya en geç 3 olmalı akşam güneşi bir işe yaramıyor malesef