Kumru82 Serapfeza Neden olmasın kuzumm benimde ilk gebeliğim kürtaj 31 ocak da oldum 26 mart yeniden hamile kaldım üzülme takdiri ilahi
Mirayyy77 Serapfeza olur tabi ki canım neden olmasın bende ilk gebeliğimde kürtaj olmak zorunda kaldım. Şuan 22+1 haftalık hamisim🤗🤗🤗
Helcin Olur tabi ki neden olmasın . Bak ben 13 kasımda kürtaj oldum . 16 ocakta tekrar hamılr oldugumu öğrendim . İnşallah senınde hemen olur ♥️🤲🏻
Serapfeza Helcin Allah ona sağlıklı sıhhatli ömür versin inşAllah😍 İnşAllah benim de olur mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine 💙
DiplomaliEvHanimi Helcin bende 12nisanda kurtaj oldum 19mayis ilk adet biter bitmez basladik. İns tutar neler yaptiniz
ekara kürtaj yerine hapla düşürmen sonraki çocuğun için rahimi korumak adına daha iyi olur ve sonraki çocuğun daha erken olur. Kürtajda çocuk istendiğinde biraz beklenmesi öneriliyor
Serapfeza ekara Bilmiyorum doktor kürtaj dedi ama hap ile bozulma olursa onu da sorarım. Başka hastaneye gidiyorum 😏
Mirayyy77 ekara canım bende öyle biliyordum kürtajtan sonra rahimin kendini toplaması gerek hemen hamilelik önermiyorlar diye biliyordum fakat doktorum hemen hamile kalabilirsin hiç problem değil demişti 😊
ekara Helcin kürtaj rahmi incelttiği için doktorlar genelde toparlanması için bir süre beklenmesini söylüyor. Sizin doktorunuz size söylememiş miydi?
ekara Mirayyy77 Helcin Benim doktorum ilk düşüğümde bana kürtaj yapmadı. Kürtajda yapabilirim ama önermiyorum kürtaj daha kolay ama rahmin için en iyisi kendi düşmesi dedi o yüzden ben suni sancıyla kendim düşük yaptım.
Mirayyy77 ekara bana 2 doktorda kürtaj dedi, kendim düşürsem rahimde parçalar kalabilirdi, kürtajda komple temizliyolar 😊
ekara Mirayyy77 çocuk düştükten sonra kalanları doğumhanede onlar temizliyor rahimde kalmıyor hiçbirşey.
Mirayyy77 ekara bilemem canım ben oldum memnunum ben kürtaj olmayı tercih ettim yani 2 doktor önerisi bu. Sen kendin düşürmeyi tercih etmişsin sorun yok 😊
Helcin ekara senın sanırım buyuktu düşüğün ? Benım 8 haftalık sunı sancılık bir işlem olamazdı bende .
Helcin DiplomaliEvHanimi ben sadece ovulasyon testi kullandım kürtajdan sonra yumurtlucam mı diye merakımdan . Döngüm hiç değişmedi . Yine 13. Gün yumurtladım ..