Melekkkk35 Marayy benimde bi kere boyle cikti test bozuktu ama ikinci cizgi falan gozukmemisti umitlendirmek istemem ama insaalah vardir canim 🙏
emreselvi @Marayy canım benimde mira tech ama yanları mor olandandi 2 tane aldım testim doğru çıkmıştı hamileydim darısı sana inşallah
Etzel Marayy arkadaşlar da demiş zaten görünen sonuç ben güvenilir durmuyor dağılmış ☺️ Başka test yaparsan haberlerini bekliyoruz ama çok heyecanlı 🤗
Etzel Ggggggggggg ikiz mi 🤗 hakkımızda hayırlısı güzel haberlerini bekliyorum test sonucunda beni de etiketle 🙋🏻♀️
Annemmm2 Yaser27 benim beta adete 9 10 gün kala 0.100 çıktı sonra adetten 10 gün geçti kan verdim 42,26 çıktı çok mu düşük 🤭🙊🙊
Yaser27 Annemmm2 geç döllenme falan olabilir. Bende bilmiyordum benim ki diğerlerine göre yüksek çıkınca acaba çoğul gebelik olabilir mi diye düşündük ama değilmiş benim ki erken döllenme büyük ihtimalle çünkü bi hafta da önden gidiyordu.
ZeynebFuad Bende test yapmak istiyorum 4 kaldi adetime esim izin vermiyor😔üzülüyorsun cift cizgi görmeyince diyor🤦🏼♀️
Pnrbtr Artık kendime hakim plamıyorum erken genelik testi alıp yapıcam. Ovülasyon testinde silikten biraz daha belirgin çizgi gördüm. Son 5 günde mi yumurtlamam var hamile miyim anlamadım ki
Pnrbtr Ggggggggggg yaptım tek çizgi yüzüme şamar gibi çarptı sağolsun 😢 daha da yapmam. Kendimi bu düşünceden soyutlayacağım. İnsan çok üzülüyor.