Marayy emreselvi 4 damla damlattım bozuk galiba bu test neden bozuk testleri satıyorlar eczacılar ya insanların hakkına giriyorlar 🥺
Ayguns Marayy canım 2 damla damlatsan yeterli bende test yaptığımda testin kutusunda 2 veya 3 damla damlatın yazıyordu 4 damla fazla olabilir 2 damlayıda algılar diye düşünüyorum
Pnrbtr Marayy yarın yeni bi testle yap canım bence. Beyaz duruyo sanki o T çizgisi. Var da denemez, yok da 🙄
Marayy Ggggggggggg ben yarın gidip aynı eczacıya testinizin bozuk olduğunu söylücem bir yıldır yapmadığım şeyi yapıcam şuan varmı yokmu onu bilemiyorum çünkü damlatıgım gibi alaca bulaca Birsel çıktı anlasılmadı bir saat sonra böyle oldu
Ggggggggggg Marayy son kullanma tarihlerine baksana bi Canım geçmiş mi. İkisi de aynı olcak diye bişey yok ama sabah yapmak daha mantıklı
Pnrbtr Marayy var diyosun demedim canım. Kızma 🤗 yorum yaptım sadece. Testin markası ne? Biz de dikkat edelim de almayalım o markayı
clmmmmm Marayy canım erken gebelik testi al yarın başka eczaneden inşallah çıkar elindeki testi sabah ilk idrarla yap belki o bozuk degildir
Marayy clmmmmm inşallah vardırda beklerim biraz daha adetime 6 gün var daha heyecandan beklemedim yaptım ama şansıma bozuk test çıktı iste 😊
Marayy Ggggggggggg attım çöpe canım bir dahakine dikkat ederim ama evet sabah yapmak mantıklı adetimede daha var
Ggggggggggg Marayy birkaç gün bekle bakalım iki üç kala yap en azından ya da direk erken gebelik al ya da gel gidelim kan verelim bitsin cidden valla stres yaşıyoruz aşırı
sevval55 Marayy aa sacmalamaa testte erkense zaten cıkmicak en azından kanda düşük bi değee bile olsa var diye sevinirsin