Hsnanr Egepol hastanesinde Doğuma kendi doktorlarımız girmiyormu ? Gökalp doktorum benim ? Varmı bılgısı olan
Alessia Hsnanr benım ızmırdeyken doktorumdu kendısı harıka bır hekımdır doguma kendı gırıyor dıye bılıyorum bır daha ki randevuda sorun kendısıne
Yesimeliz Gece filan olursa gelmiyorlarmis canim ben ole duydum bi arkadasi m orda dogurdu. Takip eden doktor gelmemis
Hsnanr Alessia doktor çok iyi evet ama mesai saatlere dışında olursa gelmiyorlar dıye duydum moralim bozuldu gidince soracam çok isterim o girse her halukarda yoksa hastane değişmek zorunda kalacam
Zmrtbdk Hsnanr canım gönül ister tabi kendi doktorumuz girsin ama Egepol de doktor başına baya bir hasta düşüyor.Gündüz sabahtan akşama kadar hasta bakıyorlar ve düşün 2 günde bir gece 1-2 hastanın normal doğumuna bile girseler en kötü evlerinden gelip 6 gün boyu çalışmak işkence haline gelir.Dolayısıyla böyle bir uygulama var.Ama genel olarak doktorlarının hepsi iyi ve tecrübeli doktorlar.Onlardan birine denk geleceğiz artık şansa 🤗 belki o gün kendi doktorumuzun nöbetine denk geliriz.🙏🏻
Alessia Hsnanr ben kendıne mesaj attım bıraz once arada konusuruz halımı hatrımı sorar donunce yazarım hemen
Yesimeliz Hsnanr gokalp beyin asiri yogun olduguni biliyorum canim benim evime cok yakin ama orayi tercih etmedim. Telefonlarina da ulasilmiyor dendi dogrumu
Merveprms Hsnanr evet bencede ama normal olursa zaten uzun sürüyor sancı vs. yetişebilir sezaryende zaten planlı oluyor orda olduğu zamana denk gelir bende egepole gidiyorum çoğu doktoru iyi zaten
Aysessss Alessia bilgin var mi cnm bu konuda? Benim de doktorum Gokalp bey, bende de riskli bi durum var, yani erken dogum vs olursa bebegin kuvoze ihtiyaci olursa nasilmolacak surec hic bilmiyorum :(( bilgisi olan var mi?
Aysessss Benim de doktorum Gokalp bey, bende de riskli bi durum var, yani erken dogum vs olursa bebegin kuvoze ihtiyaci olursa nasilmolacak surec hic bilmiyorum :(( bilgisi olan var mi?
Hsnanr Aysessss orda Küvez falan mevcut korkma yoğun bakımı var beynim ablamın bebegıde erken doğdu başka hastaneden egepole sevk edildi
Alessia Aysessss canım soyle dıyeyım bızım gokalp beyle tanısmamıs yıllar omcesını buluyor aıle dostumuz aynı zamanda kendısı emeklı subay benım babamla aynı yerde gorev yaptılar ben eger ızmırde dogursaydım ben gelırım demıstı saat kac olursa olsun
Hsnanr Merveprms dilek diye doktorun iyi olmadığını duymuştum korkum ondan senin normalmi Doğumun canım egepoldemı düşünüyorsun çok kararsız kaldım
Aysessss Hsnanr yaaaa oyle mi? Bebek yogun bakimi cok iyi diye duymustum. Ucreti falan nasil oluyor peki cnm?