Mucizeemm gitmedim
Nişan gelmesi ve doğum
Canan_ hmm anladm cnm
Yasemincifci en iyisini doktorun bilir canın bana ebe öyle dedi ama doktorun bi bildiği vardır elbet
Yasemincifci kırmızı sümüksü bi yapısı vardı ilk geldiğinde ertesi gün tekrar çok az geldi ve ağrılarımw dört gün iki saatte bir şeklindeydi ikinci geldiğinde yine aynı şekilde geldi ama daha çok du ilkinden ağrımda vardı saat başı gelen ilk etapta
Durununannesi80 benim gibi uzun bekleyen biri daha 😂bana doktorum bir ay her muayenede şok içinde karşılıyordur hala doğurmadın mı diye😂
Mrry şuan benimde var
Mrnz kontrolümde arife günü ve o günde doktor yok😔
Yasemincifci kasıklarında o ağrı korkma doğum Ağrısı kendiniz belli ediyor ne zaman doluyır 40 ın
Mrry hazirann 8 inde
Yasemincifci az kalmış bir kez daha gelir muhtemelen nişanın inşallah sağlıkla kolaylıkla alırsın kucağına bebeğini çatı muayenen yapıldı mı
Mrry evet canm acıklığıma bakldı 1 cm acılmam var
Yasemincifci yürümeye çalış bol bol ağrın geldiğinde özellikle suyun gelmediği sürece sancın beş dk ya düşene kadar bekle evde yürü bol bol o sancı ile açılma oluyor demişti ebem bana
Mrry yürüyorum ama bir türlü düzene girmiyor bu sancı🥺
39+1 ne açılmam var ne başka bişey 37.-38. Haftalarda sancı 80 e vuruyordu nstde geldi gelecek derken sancıda gitti gelmek bilmiyor 10 bin adım atıyorum günde Yok yok. 10 gün önce bi lekelenme oldu nişan sandım ama değildi galiba 🥶 hergün bugün mü diye düşünmekten gına geldi
Yasemincifci bende 38+3 um gelen giden yokdha 🙊😀
Srfn11 bekle babam bekle😀
Yasemincifci Ya bu nisan nasıl oluyor hiç bir bilgim yok 😏😏😏😑😑
Yasemincifci ne yaparsan yap o nasıl gelecekse öyle geliyor İnan buna ben çok hırma yedim çok hareketliydim az kilo aldım yürüdüm sıcak su belime çok uyguladım duşta squat yaptım ama işte bunu yapınca böyle oluyor denilen şey olmadı sancın geldiğimde yürü sen suyun gelmeden de gitme sakın benim suyun gelmeseydi gitmezdim sancıyı hastanede çekmek daha zor
Yasemincifci arkadasım Doğum yapt iki hafta önce iftardaydık beraber nişanı geldi diğer gün yine gelmiş ara ara iki gün sonra Doğum yaptı ☺️Yakındır bence haftalar sürüyor yazıyor nette de ama sanmıyorum o kadar uzayacağını
aysegulcbo valla benmki uzadı yarın bir hafta olcak😂