Jul51 38+4
Nişan gelmesi ve doğum
Mrry benimde 8 gun once geldi hala sancı yok 🙈37/5 im
Yasemincifci nasılsın canım?
Yasemincifci 48 saat içinde doğumun aktif olarak başlaması gerekiyormuş canım dün ebe söyledi başlamazsa doktora başvurun dedi
Mrnz benimki başlamadı sancım sıklaşınca gel dediler bana
Mucizeemm bugün karnım kasıldı daha sonra pembe akıntı geldi bu ne ya korkmalımıyım
Yasemincifci benim o dakka sancılar başladı
Yasemincifci canım hic bilmiyorum doktora gittin mi ?
Mucizeemm gitmedim
Canan_ hmm anladm cnm
Yasemincifci en iyisini doktorun bilir canın bana ebe öyle dedi ama doktorun bi bildiği vardır elbet
Yasemincifci kırmızı sümüksü bi yapısı vardı ilk geldiğinde ertesi gün tekrar çok az geldi ve ağrılarımw dört gün iki saatte bir şeklindeydi ikinci geldiğinde yine aynı şekilde geldi ama daha çok du ilkinden ağrımda vardı saat başı gelen ilk etapta
Durununannesi80 benim gibi uzun bekleyen biri daha 😂bana doktorum bir ay her muayenede şok içinde karşılıyordur hala doğurmadın mı diye😂
Mrry şuan benimde var
Mrnz kontrolümde arife günü ve o günde doktor yok😔
Yasemincifci kasıklarında o ağrı korkma doğum Ağrısı kendiniz belli ediyor ne zaman doluyır 40 ın
Mrry hazirann 8 inde
Yasemincifci az kalmış bir kez daha gelir muhtemelen nişanın inşallah sağlıkla kolaylıkla alırsın kucağına bebeğini çatı muayenen yapıldı mı
Mrry evet canm acıklığıma bakldı 1 cm acılmam var
Yasemincifci yürümeye çalış bol bol ağrın geldiğinde özellikle suyun gelmediği sürece sancın beş dk ya düşene kadar bekle evde yürü bol bol o sancı ile açılma oluyor demişti ebem bana