tunaanurr AyEr instagram hesabın varmı bu arada takipleşelim belki denk gelmişizdir ama birbirimizi tanımıyoruz😊
AyEr tunaanurr keske olsa ınstagramım ama yok canım kullanmıyorum senın dogum ne zaman doktor bırsey dedı mı
tunaanurr AyEr haziran girdim mi doğum ayı 5 10 arası en gec 17 haziran dedi net bi gün vermedi doğumun günü olmaz dedi bakalım hayırlısı senin
AyEr tunaanurr benım sıkıntılı gununu beklerse 38-39 arası sezeryan olucam allahın ıznıyle 🥰 o da hazıran sonu temmuz bası henuz net degıl ınsallah bekler zamanını
AyEr tunaanurr ayın 5 de kontrol var nobetcı dıktor bakıcak kendı doktorumuz tatıle cıkıyormus canım bılgın olsun
tunaanurr AyEr normal 1500 sanırım sezeryan 1700 neleri kapsadıgınıda sormadım valla benim normal allahtan bişey olmassa
AyEr tunaanurr bende dedım bayramda yoksunuz bır sıkıntı olmaz ben sızı ıstıyorum dedım dedıkı o zaman yat kıpırdama yoksa gelır dedı😂
Zeynnep esrhrn merhaba, yorumunuzu gördüğüme çok sevindim :) inşallah bende doğumumu diler hocada yapacağım. Sezeryan mı normal mı oldunuz acaba ?
esrhrn Zeynnep normal yaptım müthiş bir enerjisi var bebek gibi ilgilendi benimle ebelerde çok iyiydi bir de düşünün ki ben Doğum anın da tanıştım diler hoca ile kendi doktoruma yetişemedim suyum gelmişti