Pinars esrhrn evet bende özellikle istiyorum doğumumdada olsun bakalım aksilik olmazsa onun ellerine emanetiz.
Hiratrkd kbrnur34 tamamen normal dogum yancısı dr lar cnm epıduralı bıle zar zor vurmuslar benm gorumceme norml dogumda ama tabı bazı rısklı gebelıkler olnca her dr gbı onlarda sezaryen yapıyo yapmıyo deıl
Hiratrkd kbrnur34 830 normal dogum dıye blıyorum 1.700 2.000 tl sezaryen dıye blıyorum cnm emın deılm ama
Emellezel Bende doktor araştırıyorum medilife düşünüyordum ama doktora karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim
T-24 TugbaHancer18 Normal 950 sezaryen 1950 isteğe bağlı sezaryen 2350 liraydı 38 gün önce doğum yaptım değişiklik varmıdır bilemiyorum ama
kbrnur34 Hiratrkd çok teşekkür ederim bende doğum için orda olcam ailemin yanında . Gider gitmezde dediğiniz doktorla görüşcem 🤩
AyEr tunaanurr evet cunku ben 29 haftadan berı sancılanıyorım nst ıstıyor suan artık her hafta kontrol erken gelme ıhtımalı var o yuzden
tunaanurr AyEr nst'y her girişinde ücret ödüyomusun bende dün öyle bi durum oldu öncesinde ödemiyodum nst için .