Adabahar Biz 19 haftalığız boy 14cm 209 gram ben de tüketiyorum süt yopurt fakat siz hazırmı yoksa inek sütü yoğurdumu yiyorsunuz
Mirzaannesi Adabahar canım ben sütü çiğ alıyorum yoğurdu evde kendim mayalıyorum oldukça dikkat etmeye çalıyorum salam,sosis,jambonu yemiyorum 🐥
Mirzaannesi Mi1007 kefir midemi bulandırıyor hamile kalmadan önce de denedim ama tadı hiç benlik değil bozuk yoğurt gibi 😞
Denizim Mirzaannesi ama canim cig sutten yapilan yogurdu onermiyor doktorlar, evde nekadar kaynatirsan kaynat asla varsa burusella mikrobunu yok edemiyorsun,bir doktoruma danis istersen.
Burcuk Mirzaannesi Canım çok istediği için kahvaltıda bol peynir yiyorum 5 çeşit falan oluyor. Öğlen 1bardak köy sütü içiyorum. Akşam da bi kase yoğurt yiyorum
Burcuk Mirzaannesi en son 34te 2.200 kg demişti boyuna da bi şey ddi ama hiç aklımda tutmadım. Kiloya hiç inanmıyorum kime bi kilo söyleseler Bebek ortalama -400 gram doğuyor 😉
Zagrozunannesi Mirzaannesi bende dün doktora gıttım 20 haftalığız daha 322 gram masalllah😍sanki sizin ki biraz zayıf gıbıme geldı doktor durumu için ne dedı ❤🤗🤗
Mirzaannesi Ben o zaman gittiğimde 17 haftalıktı ve gayet iyi bakmışsın iyi beslemişsin dedi 😂 boyuda uzun dedi tabiii sağlıklı sıhhatli olsun ☺
Zagrozunannesi Mirzaannesi iyi çok Şükür canım😁ben yedıklerıme fazla sokakta etmıyorum ama Bol bol peynır yoğurt havuç ozellıkle nar ve soğan yemeye dıkkat edıyorum kivi de çok fazdalı🤗
Mirzaannesi Bencede ya çocuk en fazla normal olarak 3 kilo ilâ 3.5 kilo arası doğuyor sağlıklı sıhhatli olsunda gerisi önemli değil ya maksat sohbet olsun birbirimizden bir şeyler öğrenelim ☺
Mirzaannesi Zagrozunannesi narında söktürücü özelliği varmış öyle biliyorum ben yediklerime işte hazır et-tavuk suları,margarin,salam, sosis,jambon, sucuk onlara dikkat ediyorum çay kahve içmemeye gayret ediyorum 🐣💙
gizemgnll Mirzaannesi canım ben çok dikkst edemiyorum aklıma gelirse anca işte zaten kahvaltı da yapamıyorum calıstıgım için, ama 3 gün önde gidiyoruz maşallah 335gr 21 cm benm oğluşum, bizde 5aylığız 😊
gizemgnll Mirzaannesi sen kaç haffada ölçtürdün canım, bizim babamız baya uzun boylu oldugu içinona cekmiş dedi doktor 😊