Mirzaannesi Kızlar ben gün içinde 1 bardak süt ,1 kase yoğurt,peynir tereyağı bolca yiyorum sizin gün içinde süt ve süt ürünleri tüketiminiz nasıl ? Benim oğlum 17 cm boyu 211 gr kilosu var 5 aylığız sizin nasıl?🤰🏼👼🏻💙🤱🏼
Yavrukusum Mirzaannesi her sabah bir bardak süt her öğünde bir bardak yoğun ayran gece yatmadan önce büyük bir tabak yoğurt içine salatalık maydonoz azcıkta ekmek doğrayıp yiyorum çok lezzetli oluyor ve tabi kahvaltıda tereyağı peynir tuketiyorum 😍
Mi1007 Mirzaannesi bunların hepsindeki protein kalsiyumu tek başına karşılayan şey kefir. Yoğurttan bile faydalı içebiyosanız hergün ondan için bebeğe en çok kilo aldıran şey kefir
Burcuk Mirzaannesi Canım çok istediği için kahvaltıda bol peynir yiyorum 5 çeşit falan oluyor. Öğlen 1bardak köy sütü içiyorum. Akşam da bi kase yoğurt yiyorum
Alprenela Sut ürünleri bebeğe baya kilo aldırıyor ozellikle son aylarda baya aldiriyo bende 14 haftalik hamileyim özellikle ayran kasar peyniri tüketmeye başladım
Mirzaannesi Yavrukusum canım yeşillik ye ama tere,maydanoz,dere otu Allah korusun düşüklüğe yol açan bitkiler bende 12-13 haftalıkken limon 🍋 sıkıp felaket yiyordum ama öğrendim ki bize zararlıymış😞
Aysealty Bende hiç süt içemiyordum son kontrolde doktorum özellikle günde 2bardak süt içmen gerek diye tembihleyince sabah aksam 1er bardak içiyorum artık su içer gibi dikiyorum valla😔
Annikko Aysealty bende aynen oyleyım sütten nefret edıyorum ama tek nefeste bır bardak sutu iciyorum mecburenn..
Yavrukusum Mirzaannesi biz 28 haftaligiz canım ve maydonoz dereotu suyu düşük yapıyor diye biliyorum bir arkadaşım hamileyken guatir cıktı hergun bir demet maydonoz yedi doktor ilaç niyetine verdi simdi aslan gibi bir oğlu var 😉ve benim yoğurda dogradigim salataya koydugumuzdan az yani sonuçta salatada falan yiyoruz 😊😊
Mirzaannesi Sydtrn hayır limon 🍋 zararlı değil ama bazı yeşillikler bİze zararlı söktürücü özelliği var düşük yapmak isteyen insanlar onları tüketiyormuş Allah korusun bizde bilmeden yeriz sıkıntı olmasın tere otu,maydanoz,dere otu bunlar bize zararlı 😶
Aysealty Mirzaannesi doktorum hiç boyunu söylemiyor cnm sadece haftasıyla uyumlu diyor 27+3te 1014gramdk☺
Mirzaannesi Eceee evet doktorlar söylüyor bende balığın yanına bolca limonla yeşillik çok fazla yiyordum yasak olduğunu öğrenince kestim 🐣
Mirzaannesi Arya92 bende gün içinde 1 porsiyon meyve yiyorum 1 er adet muz,portakal,mandalina,kivi daha sonra kuruyemiş 🐥
Eceee Mirzaannesi valla çok iyi oldu söylediğiniz hiç bilmiyordum kimsede söylemedi 2 gündür yiyordum hemde bayağı bi yiyordum 😢
Mirzaannesi Mi1007 kefir midemi bulandırıyor hamile kalmadan önce de denedim ama tadı hiç benlik değil bozuk yoğurt gibi 😞
Selyil Yavrukusum yok kiz bi zarari bende yiyorum doktoruma danıştım internetteki yazilanlara takilma onlara takilirsan ac kalırsın dedi😊 dozunu artirmamak uzere yiyebilirsin cokta saglikli bebege dedi rabbim bir sekilde korur yavrumuzu olacagi varsada yesillikleri yemedende olur allah korusun icimizi ferah tutalim...