Aysebkr1258 denizoktay valla bilmiyorum 32 haftada kanala girmişti çok durmaz demişti doktor dün ebe çıktı çıkacak dedi 🙄🤩 bi heyecan bi panik sardı tabi bizi herşey hazır bekliyoruz bakalım benimde 38. Haftada sezeryan olucak tabi beklerse 😂
bergenn merhaba arkadaslar.. bende 35+6 haftaligim.. doktorum 24 haziranda dogum dedi..(beklerse)ayagimda ve ellerimde şişlik var dinlensemde masaj da yapsam inmiyor..ve ilk aylarda ki gb uyku hali var surekli..
nrsly 35+1 iz :) Sürekli yan yatmaktan gece uykuları işkence olmuş durumda , sık sık tuvalete çıkıyorum , ateş basması , ve bir kaç gündür geçmeyen baş dönmesi var sanırım aşırı sıcak havalardan
Gizem_6 35+5 olduk. Durduk yere ter boşalıyor ateş basıyor. Her dk tuvaletteyiz ☺️ Sürekli uzanıyorum. Sağ tarafa yatmak ne mümkün zaten. Hayırlısıyla bekliyoruz bakalım 💕
GlsmmKlyn Mnevvr53 bu aralar elim ayağım yanıyor bide aşırı derece kaşıntım var uyku uyuyamıyorum resmen bide Doğum stresi yaklaştı sanırım uyuduğum zamanlarda sürekli Doğum yapıyorum 😂😂