Mnevvr53 Benimki Biraz , Karın Ağrısı , Nefes Darliği , kaburga batması , bide adet sansıcı gibi sancım oluyor oda rahim büyüdüğü için demişti doktorum .
Aysebkr1258 Mnevvr53 35+4 üz bugün bebek Doğum kanalında bekliyo çıktı çıkacak dikkat et diyor ebe 🤭 sağlıklı bir şekilde alabilelim kucağımıza inşallah
GlsmmKlyn Mnevvr53 bu aralar elim ayağım yanıyor bide aşırı derece kaşıntım var uyku uyuyamıyorum resmen bide Doğum stresi yaklaştı sanırım uyuduğum zamanlarda sürekli Doğum yapıyorum 😂😂
denizoktay Aysebkr1258 35+3 üz aynısını bugün bana da söyledi, gerçekten öyle midir acaba,bayramdan sonra sezeryan olacak beklemez o zamana dedi😊
Okyanusolmak 35+3üm. Sıcaklar bunaltıyor. Bi de hafiften ödemlerim oluyor ayaklarımda özellikle. Onun dışında bi tık yok 😄
Mnevvr53 Okyanusolmak senindemi benide öyle 😀 Ateş basıyo bütün camlari açıyorum ayagımın dibi helle yaniyor yaniyor 😀😀
Okyanusolmak Mnevvr53 aynen. Ayaklarımın altı yanıyor resmen ki ben yaz kış çorapla gezen biriyimdir. Kendime şaşıyorum 😄
Aysebkr1258 Mnevvr53 32. Haftada indi bebeğim Doğum kanalına iyice yaklaşmış çıkışa düzensiz sancılar başladı erken gelicek büyük ihtimal
Mirac_bbk Yaz kış çorapsız patiksiz gezemeyen ben yanıyorummm hele geceleri öyle sıcak geliyorlar daha bunun haziranı var 😑 kaburga ağrınız varsa öğünleri az yiyin çok yiyince benimde oluyor çünkü ☺️
Mnevvr53 Mirac_bbk bu haftalarda iştahım çok acıldı evet çok yiyince darlaniyorum haklısınız az yemem lazım 😀
Mirac_bbk Mnevvr53 o yüzdendir canım o kaburga agrısıda çok kötü bilirim ben korkumdan az az sık sık yiyorum artık ne yapayım 😂
Mirac_bbk Mnevvr53 52 ile kaldım 64 oldum şuan ilk aylar çok yedim son aylara doğru azalttım yoksa çok alacaktım 😂
Okyanusolmak Turas normal düşünüyorum. Tahmini 29 haziran dedi doktor. Bakalım bizim kız ne zaman gelecek :)
Turas Okyanusolmak benımdd kız olacak ben sezeryan olacagım ıcın 24 hazıran dedı ismini ne koyuyosunuz allah saglıkla kucagınıza versın🙏🏻
Aysebkr1258 denizoktay valla bilmiyorum 32 haftada kanala girmişti çok durmaz demişti doktor dün ebe çıktı çıkacak dedi 🙄🤩 bi heyecan bi panik sardı tabi bizi herşey hazır bekliyoruz bakalım benimde 38. Haftada sezeryan olucak tabi beklerse 😂