Mirzaannesi BesteCanerKutluzolu yok canım karşılaştırmak değil kilo anne çok kilo alır kimisi hiç almaz sadece bildiği açmalı bebek kilo boy sorumda😊🐥
Durhannur Mirzaannesi canim 19 haftalikken 5 aylık mı olunuyor 4 aylik diye biliyorum bende 18 haftaligim 270 gram ama kac cm oldugunu söylemedi doktor
Mirzaannesi Durhannur canım bende öyle hesaplıyordum ama o şekilde değilmiş tam nasıl hesaplandığını toparlayamam eğer iyi bilen bir arkadaş açıklarsa çok daha iyi olur 💕💕💕
deletedmom01 Mirzaannesi benimde 17.haftada 130Gram'dı. 2gun once detayliya girdigimde. Sat'a gore 23+1'dim ama ultrasona gore 22+4 bebegimin gramı 524 gramdi boyunu sormadım martin basinda tekrar gidicem bakalim 😊😊
Durhannur Mirzaannesi yaa bdnde kendim hesaplayamadigimdan internetten bakiyorum haftami gunumu yazdim 4 ay 7 gunlu gebe oldugim gozukuyo veee dogacagi tarihide hesapladigimda tam denk geliyoda o yuzdn sordum yani bilen varsa bi açıklarmı🤔🤔?
deletedmom01 Mirzaannesi masallah ben 19.haftadan sonra baya bi yemeye basladim birden kilo aldm kızımda almaya basladi sanirim 😊😊
deletedmom01 Mirzaannesi sıkıntı tabiki yok 😊😊😊 bence bazen aşiri yiyorum bazende normal yiyorum geceleri cok acıkıyorum 😂 Elimizde olan bisey deqil sanırım ama dengeli beslenmek lazim😊😊
deletedmom01 Mirzaannesi ben aldım birden ama.ben aşiri gaz sorunu ve affedrsin kabizlik yaşiyorum cok rahatsiz ediyor cok cabuk üşütuyorum tek skntim bu.
Mirzaannesi deletedmom01 ayaklarını ve belini üşütmemeye dikkat et bi panduf giymeyi seviyorsan sürekli ayağında olsun kendine dikkat et
deletedmom01 Mirzaannesi 2corap bi patik bi pamuklu terlik 😂😂 ama ayaklarim hep buz gibi oluyor napcam hic blmym kat kat giyiyorum bende.