kubos_29 esra1907 canım bende içiyordım ama dün gittiğim perinatalog profösr kesinlkle önermedi yanlış bilgiymiş😞
23sekerkiz esra1907 agrilariniz oluyormu kasiklarinizda canim bende 25+3 um ne gibi degisiklikleriniz var sikayetleriniz var 🤗
esra1907 23sekerkiz kasık ağrım çok şükür olmuyor ama aşağımı tekmeliyor arada bir. Birtek o sıkıntım var
kubos_29 [silindi] canım malesef bende öyle biliyordum ama fakültedeki doktorum profösör kesinlkle bu yanlış bilgi içmemi istemedi
Aysessss kubos_29 perinatologa neden gidiyorsun cnm? Benim de yarin car randevum, yuksek tansiyon nedeniyle takipteyim. 25+3 um
Seherr esra1907 valla benim belim kalçam bacaklarım tutuluyo kıpırdayamıyorum bir süre sonra normale dönüyo inşallah daha artmaz magnezyum içmeye başlicam bende
kubos_29 Aysessss canım suyum sınırda birde kan akısında tıkanıklık oldugu için doktorum yönlendirdi bundan sonrada orda takibim yapılacak.cok gecmiş olsun sanada
Seherr Zuzuum ayy canım benim ya bol bol süt yoğurt tüketmek lazım ağrılardan kurtulmak için bende başlicam bugün magnezyum ilacına inşallah iyi gelir
Zuzuum Seherr bana iyi gelmedi inş sana faydası olur canım ama genelde iyi geliyomuş ben ağrı konusunda şanssızım biraz sanırım 😏
Vet-hek-meri Kızlar bende 25+6 yım dün kontroldeydik 871 g cıktı doktor normal dedi yalnız benım durumumda olan var mı bazı günler bebeğin hareketini karnımın dışından bile farkederken bazı günler cok güçsüz özellikle son bi iki günde daha da az hissediyorum doktora sormayı unuttum içim içimi yiyo ilk gebeliğim kayıpla sonucladı hep bi korku var :(
Lamelif Vet-hek-meri benim ikinci gebeliğim artık tecrübeliyim ilk bebeğim tüp bebek olduğu için bir gün az hareket etse doktora koşuyordum şimdi hiç endişelenmiyorum çünkü bebeklerde bizim gibi hergün aynı hareketlilikte olmuyor . 2 haftada bir doktor kontrolüne git sorun yok diyorsa endişelenme rahat ol
Aysessss Vet-hek-meri dun gece acile kostum bu nedenle, kalp atisini dinledim, sorunnyok cok sukur. “Cikolata ye, soluna yat dinlen kipirdar dediler. Kipirdamazsa da sorun etme, bu haftalarda bi gun hareketlenir, iki gun olmaz belirsiz dediler”
tubasd mk123 endişe etmeyin bazen cihaz yanlış eksik ölçebiliyor suana kadar kilonun bi onemi yoktu bu aydan sonra bidahaki ay şimdiki kilosu kadar almasi lazım 2 haşlanmış yumurta yarim kilo ev yogurdu ve haftada 4 5 kere yesil mercimek salatasi yememi israrla söyledi doktorum