Bebek33 Sevim97 inşallah hakkımızda en hayırlı olam olur.seçenek yok gidip geliyoruz hiçte az olmayan bi miktara her ay artıyor bide🤦🏻♀️
Yigithamzaninannesi Sevim97 ama izinli de olsa gelmek zorunda değil mi ben sordum bayramdan sonra burda mısınız diye o da aksilik çıkmazsa hep burdayım dedi
Yigithamzaninannesi aydaks fark yok canım bana ikiside aynı fiyat dedi ekstra gece kalma parası 150 lira miydi neydi yalan olmasın sezeryan da bi gece fazla kalınırsa diye söylüyorum bunuda
Yigithamzaninannesi Annecik48 memnun oldum canım inşallah Refahiyede ki bayanlarla görüşebiliriz de ☺☺
fatosch Cankusssssss yok hiç nstyle ilgili bişey söylemedi artık 2 hafta sonra randevuda belki söyler.
fatosch Mucizeemm Canım dr. özgüre gidyorum.Ama ben bu hafta 35 te olacam muayene günümde 37. haftada oluyorum
Mucizeemm fatosch özgür bey nasıl yapıyor hiç bilmiyorum canım 🤷♀️ inanç beye gidiyorum ben. Memnun musun sen ?
DiplomaliEvHanimi benim icinde dua edermisiniz bende ilkinde cok heycanlanmistim ama nasip deilmis. Kurtaj sonrasi hemen kaliniyo detler ins dogrudur 😍
Cankusssssss Bence gelirler kizlar Doğum gece de olsa sevil hanıma sormuştum dün gece iki Doğum vardı mesela geldim dedi
Yigithamzaninannesi Cankusssssss benim bi arkadaş düşük tehlikesiyle gitti özgür hoca kızının programını bırakıp geldim demişti mesela ona bile geliyorlarsa doğuma da gelirler ya