Ozge3747 Rojin3413 Ben de 18. Haftamdayım canım. Ufaktan biraz kıyafet hastane çıkışı falan aldım 20. Haftadan sonra odasını alacağım.
espalp Rojin3413 21+4’teyiz. Son bir ayda alacağım her şeyi. Çok bir şey almak da istemiyorum. Kullanıp ihtiyaç duydukça almayı düşünüyorum
Fatmanurozgr Rojin3413 18+5 olmama rağmen cinseytini net bilmiyorum oyüzden de almadım detaylı da net söylerler. ozman başlcm Bi kız Bi erkk diyolr 💁♀️ bu haftalarda hla kusanlar varmı? 🤦♀️
melegiminannesi 23 haftalığım yavaştan alıyoruz herşeyini simdiden iki yürüsem pertim cıkıyor son haftalarıma bırakmak istemiyorum o yüzden odasına arabasına hepsine karar verdik bubhafta veya bayramdan sonra alıcaz nasipse zıbındır vs onları da bikaç tane aldım haziranın sonunda hastane icin gerekenleri alıcam kısacası herşeyi yavastan alıyoruz 😅💙
Rojin3413 melegiminannesi ben 17+5 oldum bebegimin cinsiyetini hala öğrenemedim o yüzden hic bisey yapamiyom cok heycanliyim llk gebeliğim
Ozge3747 Rojin3413 Sağol canım teşekkürler 😊 bakalım yavaştan başlıyoruz biz de alışverişe ama bayramdan sonraya kaldı artık birçok şey.
Rojin3413 espalp son ay zor oluyor diyorlar bende ins bayramdan sonra yavas yavaş başlıyacam cinsiyet öğrenemedim daga bn
melegiminannesi Rojin3413 brn 18+4 deyken öğrendim göstermedi utangaç oğlum hep arkası dönüktü yada kordonu bacagının arasına alıyordu, bence sabret yada beyaz ekru renklerde al bikaç tane kıyafey yada ayakkabı zaten 1 2 haftada gösterirse öğrenir alırsın canım
espalp Rojin3413 evet zormuş ama ben ilk dış gebelik yaşadığımda kendi kendime söz vermiştim özenmiycem, sürekli bi şeyler almayacağım diye. Şimdi sözümü tutmaya çalışıyorum ondan🙏🏻
Rojin3413 Fatmanurozgr bnde hic almadım banasa bi kiz bi erkek dediler 13 haziranda renkli ultrasona gircem ondan sonra başlarım ins bnden
Hcrshra Fatmanurozgr Ben canım malesef 22 haftalığm tam ve hala kusuyorum geçmedi sadece azaldı diyebilirim eskiden 6 7 kere iken şmdi 2 max 3 kere falan kusuyorm senin geçer umarım.
Frn Haftadayım bende , henüz bi şey almaya başlamadım . Acele etmiyorum açıkçası.. ufak ufak başlarım artık . Erkek benim miniğimde 🤰🏻
Rojin3413 Frn ilk gebelikte insan cok telasli oluyor bn cinsiyet ogrenemedim hic bisey yapamiyom benim gibi sabırsız olan var mi
Rojin3413 espalp anladim canm herseyin gönlünce olmasini dileril ins hayırlı bi sekilde kucagina alırsın
Misskokulumm Duygdmr 19+2 haftalığım 16. Haftadan beri net hissediyorum hele ki son 1 haftadır dışardan görünüyor hareketleri🙈❤️🐣
Elifinannesii Duygdmr ben 16. haftamda seyirme şeklinde hissediyordum şimdi hareketlerini hissediyorum. Benim üçüncü çocuk olduğu için böyle, sizin ilk bebekse 20. haftadan sonra rahat hissedersiniz.
Rojin3413 Duygdmr bnde yavas yavas pit pit hareketlerini hissediyom cevremde 18 17 haftalik gebe olanlar var bebegimiz cok hareketli diyorlar. Ama bndr öyle bisey yok kilo biride deyilim acaba normel mi diye bazen düşünuyom
Nihanak 22 haftaligim benim tam sinirda kaliyo dogum 1 ekim gozukuyo 😂 yani eylul anneso de ekim annesi de olabilirim 😊 biz de ufaktan bi kac parca kiyafet vs aldik. Bayramda bebek arabasini alicaz yine bayramdan sora besigini alicaz. Yavastan baslicam bende cnku erken dogum riskim var ve gercekten simdiden cok yoruluyorum yurudukten sora. O yuzden bi an once tamamliyim istiyorum 😊
Seerdaay 21+4 üm Ben de pusrtine yatağına karar verdim, bayramdan sonra alıcam inşallah😊 bir kaç parça zıbın, tulum filan aldım şimdilik
Rojin3413 Elifinannesii yüce rabbim tum hamiş annelere hayırlı doğumlar nasip etsin bizede ins hayırlı bi sekilde kucagimaza aliriz en kısa zamanda bizde hissediriz
Svdbkn Bizde 19 haftalığız ve bişey almadım daha almayı da düşünüyorum ama ananesi sağolsun cinsiyet belli olduğundan beri alıyo bişeyler bana da söylemiyor kız kardeşimden öğreniyorum 🤷♀️ oğluşumuz olucak inşallah hareketlerini hissetmeye başladım artık pıt pıt ❤️❤️