Ezgi_brs Seraykanbur aytul hanımı duymustum ama ben senem hanım tercıh etmıstım gonul rahatlıgıyla tavsıye ediyorum ☺️
Krispiim16 Seraykanbur Senem hanım 8 haftadan 38 haftadayım ve hiç üzdüğünü saygısızlık yaptığını surat astığını görmedim mesajlarıma cevap verdiğini detaylı anlattığı için benim bebeğime bakarken ki o mutluluğu yüzünde görüyorum 🙈🙏🏻🧿
Bebekiimm123 Seraykanbur muhteşem tek kelime ile canım daha önce doktora gitmemişim ben diyeceksin ona gittikten sonra 😄
MammaB Nazli18 yaptırmadım henüz 20-24 arası olacak ama bir doz konuştuk biz de sağlık bakanlığı ısrarcı olduğu için yoksa çok gerekli görmüyor Senem hanım da ama bir doz yeterli olur dedi
Bebekiimm123 Krispiim16 yetiştiremedim ki canım bugün devlet hastanesinde de randevum vardı sen ne zamana aldın
Krispiim16 Bebekiimm123 doruktayım şuan birazdan giricem nst çekindik sancı görünüyor bakalım ne diyecek 🙈 heyecanla bekliyorum 🙈🙈🙈
Bebekiimm123 Krispiim16 sen 38 oldun demi canım bugün ayyy sağlıkla gelsin prensess 😍beni haberdar et olur mu