Krispiim16 Metonya eğer giderse diğer iki doktor varmış ama gitmeye de bilirmiş 10 gün önce öyle konuşmuştuk yarın öğrenir bilgi veririm canım
Metonya Krispiim16 giderse dediğiniz şehir dışı / yurt dışı oluyor herhalde. Burda olursa gece gündüz tatil farketmeksizin geliyor değil mi ? Takibime göre öyle 🙈
Bebekiimm123 Krispiim16 ama ben başka doktor istemiyorum canım ya benim vajinama öyle bir batıyor ki sanki oradan bir şey çıkacakmış gibi canım yürüyemiyorum bile sende de var mı canım? Bakalım benim ki ne durumda nasıl açıklık var gibi hissediyorum nedense 😄
Krispiim16 Bebekiimm123 kanala yerleşmiştir belki kuzum benim henüz kanala girmemişti 🙈 bakalım yarın ne diyecek çok merak ediyorum arada bana da batmalar oluyor ama sadece okdar 🙈🙈🙈
Bebekiimm123 Krispiim16 benim her gün batıyor yürümem öyle zor oluyor ki canım 🤭hayırlı vakitte gelsin elbette ama beklesin biraz daha ya Haziran 22’den sonra gelsin yengeç olsun 🙈😂
MammaB Krispiim16 Bebekiimm123 ayyy kızlar o zaman Doğum hikayelerinizi merakla bekliyorum 😍😍 biz daha 17. Haftanın içindeyiz çünkü yolumuz uzun 😌 ikinizin de normal olacak gibi o zaman?
Bebekiimm123 MammaB bakalım Doğum anında belli oluyor herşey canım niyetimiz duamız normal olması 😉 evet doktor tecrübesi için çok iyi olur size bizim hikayeler canım ama Senem hanımdan çok memnunum ben
Ezgi_brs MammaB ay cok sükür icim cok ısınmıstı senem hanıma yenı bır doktor arıyamaz pesinden balıkesire giderdim artık tesekkurler🤩
Seraykanbur Arkadaşlar senem hanım iyi mi bende dorukta muayene oluyorum daha henüz yeni gebeyim 6 haftalık aytül hanıma gidiyorum 😊
Ezgi_brs Seraykanbur aytul hanımı duymustum ama ben senem hanım tercıh etmıstım gonul rahatlıgıyla tavsıye ediyorum ☺️
Krispiim16 Seraykanbur Senem hanım 8 haftadan 38 haftadayım ve hiç üzdüğünü saygısızlık yaptığını surat astığını görmedim mesajlarıma cevap verdiğini detaylı anlattığı için benim bebeğime bakarken ki o mutluluğu yüzünde görüyorum 🙈🙏🏻🧿
Bebekiimm123 Seraykanbur muhteşem tek kelime ile canım daha önce doktora gitmemişim ben diyeceksin ona gittikten sonra 😄