Susam05 A_S_K Benim de asla düşmüyor. 25 mg ile başladım şu an her gün 75 mg içiyorum en son 3,2 olmuştu tsh değerim 😢bir de her sabah aynı saatte içip bir saat sonra kahvaltı yapmama rağmen düşünemiyorum🤦🏼♀️
A_S_K Susam05 bende öyleyim alarmla içiyorum 8 de sonra uyuyorun 12 gibi kahvaltı ediyorum düşmüyo 🤦🏼♀️
[silindi] A_S_K canım TSH'ın yüksek olması tiroidinin az çalıştığını gösterir. İlacın dozunu o yüzden arttırmış. Önemli olan sadece 1 tanesi değil tüm değerler bir arada değerlendirilir. Benim sana tavsiyem yemeklerde deniz tuzu ya da kaya tuzu kullanman. Ben bu şekilde ilaç kullanmadan düzelttim 2 ayda. 4.12 civarıydı benim bi gittik 2 ye düşmüş. İlacını kullanmaya devam et
A_S_K [silindi] Bak bilmiyordum kaya tuzunun işe yaradığını evde bolca var teşekkür ederim deniyorum. Şimdi aç karınla dereotu yemeye başladım bir kür belki fayda eder😊
A_S_K Dilek_k ilk ölçümde 3.19 çıktı 25 mg kullanmaya başladım. 2. Ölçümde 3.51 çıktı 25 mg ilaçtan 1,5 tane içiyordum ikinciyi kırarak. Bugunki ölçümdede 4küsür çıkmış 50 mg başladı. 🤔
Iremgokce A_S_K anladım camım benim bulantım çok ilk haftalardayım bu yüzdne tok içiyorum bakalım dokrtorum ne dicek 🤨
A_S_K Iremgokce bildiğim kadarıyla tok etki etmiyor ama yinede hiç içmemekten iyidir inşallah şifa oluyordur 🙏🏻
Dilek_k A_S_K canim ben turkiyede 2.75 ciktiginda dr 25 mg vermisti,londraya dondugumde burdaki dr tekrar olctu 3.14 cikinca 50 mg yapti,tahminim senin en basindan 50 baslanmaliydi.sikma canini Allahin izniyle bisey olmaz
Dilek_k A_S_K ac icilmeli kesinlikle en az yarim saat sonra kahvalti.icyigin vitamin varsa 4 saat sonra alinacak.
[silindi] A_S_K gebeler dereotunu yiyebiliyor mu bilmiyorum onu bir araştırın isterseniz de dediğim gibi ben ilaçsız bu şekilde düşürdüm. Doktor da size düşük dozla başlamış duruma göre arttırmış siz ilacınızı kullanmaya devam edin düşer inşallah 😊
A_S_K Dilek_k bende öyle düşündüm 25 mg 1,5 tane vereceğine 50 mg başlasaydı. Doktor değiştim gittiğim kadın böyle yapmıştı şimdki direk 50 mg verdi
A_S_K Dilek_kkullandığım vitamin yok, dereotunuda kontrolümde sorarım o zaaman. Teşekkürler ben zaten ilaç içtiktne nerdeyse 3 saat sonra kahvaltı falan yapıyorum