espalp esrhrn 21+4 bugün kocaman bir yaz geçiricem tek umudum yazın denize girecek olmak. Ama ellerim ayaklarım şimdiden şiş. Çok korkuyorum 🤦🏼♀️ Sıcakta yazlık yerde nasıl geçicek 4 ay🤦🏼♀️
Ayazipek esrhrn 30 haftalık oldum İstanbul’da yaşıyorum her gün duşa girmek zorunda kalıyorum daha Mayıs ayında böyleyse Temmuz sonuna kadar (Doğum tarihi) ne yaparım hiç bilmiyorum 🙅♀️ Geceleri uyuyamıyorum sıcaktan 🤦♀️
esrhrn Ayazipek bende duş alıyorum sürekli ayaklarımı soguk suya koyuyorum artık bir ay sonra buz a koyarız 🙃
esrhrn zehradem muz ye bol bol sade soda iç magnezyum eksikliğinden oluyor kramp yada doktoruna söylersin takviye verir magnezyum
Ayazipek esrhrn ya daha bugün bu ayak yanmaları konusunda komşum bir tavsiye de bulundu sıcak yada sıcağa yakın ılık suda ayaklarını bekletirsen büyük rahatlatıyormuş denemek lazım
Ipek34 Oyyy ben de eylül ortası doğum.gozukuyor. ağustosta falan karnım çok büyük olacak bakalim ne yapacagiz
esrhrn Ipek34 Eylül’ü görürsek şükredicem o kocaman karınlarla 😀 benimde Ekim sonu Doğum eşim Erzurumlu oraya mı yerleşsem acaba 😆
Sevimlisevimli 32+2 yim son bir buçuk ay en ağırlaştığım dönem yaza denk geliyor.Allah yardımcımız olsun
balonjoje 27+1 im şimdiden cam açık pike ile yanıyorum uyuyamıyorum Temmuz Ağustos ne yapacağız bilmem 🤷♀️
LeylaCan esrhrn ben de ateş basmaları başlafı 19+0 ım terlemiyorum vücudumdan buhar kütleleri cıkıyor resmen simdiden kara kara düsünüyorum yazın napıcam diye 🤦🏽♀️
Guzelannee Ozge3747 hangi doktora gidiyorsun devlette doktor yok ne yapacam bilmiyorum ben merkezdeyim
Ozge3747 Guzelannee Ben esas Diyarbakır Memorial’a Uğur Değer’e gidiyorum ama Mardin’de Arjen’e gidiyorum arada bir.
Ozge3747 Guzelannee Ben de merkezde oturuyorum canım. Mardin’de pek güvenecek kadın doğumcu yok ama Arjen ve Bülent içlerinde en iyisi. Ben Uğur hocadan çok memnunum.
Guzelannee Ozge3747 uğur dediğin cihanpoldemi bülentle arjeni duymuştum kontrole gitmem gerekiyorda karar vereyim bari