2lokummannesiii deletedmom9494 tuvalette elma sirkesi ile vajeneni temizle bir gün ara ile iyi geliyor. Ama dönem dönem bu akıntılar tekrarlıyor ve fitili de kullan.
deletedmom9494 2lokummannesiii özel bölge yıkama jeli aldım canım onun sayesinde kaşıntım olmuyor çok şükür
efsanee_ deletedmom9494 amin canım hepimize. 37de organları gleişmiş durumda oluyo daha erken dogarsa yapıyorlarmiş
Nur0653 Benimde dün öyle bir akıntım oldu Cuma randevum var öncesine bulamadım sirkeli su duydum onunla temizliyorum kaşıntı yanma yok inş ilerlemez 😔
Nur0653 deletedmom9494 sağlık ocağına gittim idrar tahlili vereyim dedim onlarda. İdrardan anlaşılmaz dedi akıntıda artma olursa gidersin dedi yine de verdim. Tahlil
Aybuk Benim de yeşilimsi akıntım var fakat yanma kaşınma vs herhangi bir belirti yok idrarımı da açık renk tutmaya çalısıyorum acaba yine de enfeksiyon var mıdır ?
deletedmom9494 Aybuk vardır canım bende seninle aynı durumdayım yanmam yok kaşıntım yok çok şükür ama ilk defa yeşil geldi benimde
Aysglbsn Aybuk Bende sizin gibiyim herhangi bir şikayetim yok idrar tahlilinde lökosit miktarı fazla ama idrar kültüründe üreme olmadığı için doktor ilaca gerek yok diyor.
Nur0653 deletedmom9494 ay ne bilim öyle dedi anlamadım şimdi sonuçu aldım çok az bi enfeksiyon gözüküyor dedi suyu bol iç dedi
Aybuk deletedmom9494 yok istemedi açıkcası idrarla beraber yanma olup olmadıgını sordu sadece , ama benim başından beri sanki o renk geliyor normal gelmişti bana da bir sonraki kontrolümde tahlil istiyim iyisimi