deletedmom9494 Kızlar şimdiye kadar olmamıştı enfeksiyonum vardı zaten doktor şuan fitil verdi başlamadım henüz ama şuan ilk kez yeşil akıntım oldu korkmalımıyım sizce
Hzlhakko deletedmom9494 bana doktorum yeşil kahve akıntılar olunca gel demişti bence görünsen iyi olur enfeksiyonda olsa iyi bir şey değil bende kahve oldu progestana başladı hemen
efsanee_ deletedmom9494 nasıl yani dr ilaç vermiş neden kullanmıyosun. Bebegini etkileyebilecek bişey bu enfeksiyon
Hzlhakko deletedmom9494 telefonla ulaşabiliyorsan yada yarın gidebilirsen ihmal etme kesinlikle fitil antibiyotik sanırım gyno mu?
efsanee_ deletedmom9494 hııı ozaman tamam. Kafana göre almadın sandım ben. Enfeksiyondan baya çektim bende ilaçları düzenli almak gerekiyo. Ama kimi hamilelikte de ne yaparsan yap geçmiyormuş kolay kolay
efsanee_ deletedmom9494 erken doğumu tetikledigi için sakıncalı canım. Dün tahlillerim temiz çıkto şükür ama açılmam başlamış benim. 37+2 de 2 cm açıklığım var şuan
deletedmom9494 efsanee_ Allah kolay Doğum nasip etsin inşallah ciğer geliştirici iğne mi vuruyorlar erkenden
efsanee_ deletedmom9494 amin canım hepimize. 37de organları gleişmiş durumda oluyo daha erken dogarsa yapıyorlarmiş
SemaOkur deletedmom9494 Canım bence gitmelisin bende de gebeliğimin başından beri vardı hiç geçmedi sürekli yeşil pütürlü akıntı geldi kaşıntım da vardı doktora söyledim mikrop olduğunu normal olmadığını söyledi antibiyotik ve fitil verdi düzenli bir şekilde kullandım çok şükür geçti inşallah tekrarlamaz 🙏
deletedmom9494 SemaOkur bende ilk kez yeşil geldi dün başladım kullanmaya ilacı bugün de karnımda bir sancı var anlamadım 😑
Mervemim Bn 32 haftalıgım hep var idrar yolları enfeksiyonundan kurtaramadım bir türlü zaten sizede tahlil yapıp fitil basladıgına göre korkulacak bir durum yok .. 🤗