mom101 Hamilelikde dırnaq boyasından istifade etmek ve xüsusi dırnaq üçün olan bərpaedici gellərdən istifadə etmək körpəyə ziyandı?
Gamze88 mom101 keşke arada sizin gibi yazan olsa öğrensek Azerbaycan 🇦🇿 dilini,ne kadar tatlı bi yazma olmuş😍😍zararı olmaz inşh cnm korkma ,🧿💙
Annemmm2 mom101 😁 alay etmek değil arkadaşlar diliniz çok hoş çok tatlı geliyor okuyunca ondan bence 😍😂
Adisimmm mom101 kusura bakma yaziya güldüm çok hoş 😂 tırnak boyasindan kastın oje ise bir zarari olmaz onun
Adisimmm Alessia dil o kadar benzeyince bizle ayni kelimeyi kullanmalarını bekliyoruz tabi hata bizde ama çok tatli bi dil ya
Alarasel Alessia 😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂🤣🤣🤣🤣🤣bnada glmr gldi amaa dalga gçmk için değil aynı şklde ojeye oyle yazınca 🤣😂
Adisimmm FatoSemi onlar da bizim dile gülüyor ki. çünkü ikisi de benziyor birbirine ama farkli ifade ediliyor insana komik geliyor. Ben karadeniz şivesine de gülerim hep egeye de komik yahu çok hoş 😂
Gamze88 FatoSemi bence de hoş olmadı ama kötü algılamayın bazen gülmelerimiz dalga gecmek için değildir tatlı bulmuştur arkadaş ondan öyle tepki vermiştir🙈🥰
Alessia Gamze88 ınanın cok tatlı geldı ondan yanı yoksa neden kotu bır nıyetımız olsun benım esım ıtalyan ben turkum ben annemle falan turkce konusurken oda guler mesela🤣
Gamze88 Alessia tahmin ettim cnm ama diğer tarafı da empati yaparak anlamaya çalışın 😊ilk okuyuşta dalga die düşünmüştür ama biz severiz Azerbaycanı da konuşmalarını da🤩🤩💙