Tugce1803 clmmmmm nasıl üzüleyim ki zaten koca 9 gün var bana da tatil vermişler sanki😂😂kalbim kadar temiz test şu anda
Gkhnm97 Dlktpl canm tutcak oldumu her sekilde tutar ins biz bugn birbirimize tum bebek isteyenlere duada bulunalim rabbim bizede hayirli evlatlar nasip etsin kisa zamanda
Dlktpl Gkhnm97 benden hafıf beyaz sulu akıntı geldı umarım enfeksıyon degıldır en son boyle olunca ıkıay tedavı gormustm
clmmmmm Gkhnm97 yok canım saglıklılar gelmez saglıksız olanlar geri hemen dışarı atılır🤗ben doktora sordum bardakmı o bütün hepsini alsın demişti😂🤣🙈
Gkhnm97 Dlktpl yok degildir koku kasinti yoksa canm bnm cok akintim olurdu bi kac gub sogan suyu ictim ondan sonra oyle olmadi canm bi dene istersen tabi hamile olmadigina emin olunca
Dlktpl Kızlar benımmgogusler agrıyor bugun daha cok ya anlamadım neden adete son bıhafta kala agrır bazen daha cok var
Gkhnm97 Senagg canm bugn nette okudum karsima cikmisti lh in yuksekse o zaman ovulasyon testinde hep koyu gorurmussun ne kadar dogru bilmiyorum bklm bi hormonlarina baktir hamile cikmazsan