Dlktpl Gkhnm97 ben hamıle kaldımda o gun eger tuttuysa 1 saat en cok yatmıstım bı oncekı gece sabaha kdr hangısı tuttu bılmıym 11. Gun ttestte cıktına gore 16 sı sanırım
Gkhnm97 Dlktpl 🤣🤣🤣🤣 aynen canm bndecdedigin gbi cok oyalanmadim dusta su getirmedim ic tarafina insallah tutar
Dlktpl Gkhnm97 ımkansız cnm mecbur dusa gırıyosun ben ılkınde oyle yptm dıger gunde 1 saat yattm ama 15 dkda bıle olan var dunu mu bır saycaz bız sımdı
clmmmmm Dlktpl adam dünden ragzıymış çok bişey yapmama gere kalmadı😂🤣🤣 bugün annemlere gececem artık bıraktım oluruna😂🤣
clmmmmm Tugce1803 bak çok kafana takıyon sen benim hiç aklıma bile gelmiuo biliyomusun rahatlıkla beklerim adet günümü😩 rahatla biraz sil aklından varsa adet olmazsın zaten yapıp niye üzücen kendini
Gkhnm97 Dlktpl canm tutcak oldumu her sekilde tutar ins biz bugn birbirimize tum bebek isteyenlere duada bulunalim rabbim bizede hayirli evlatlar nasip etsin kisa zamanda
clmmmmm Dlktpl aynen öyle oldu biraz😂 bayramdada ayrıyız🙈😨 inşallah canım ya tutarda kurtuluruz stresten artık
Tugce1803 clmmmmm öyle olamaz ya öyle olsa her ay olur zaten Bi insan nasıl acı çeksin öldüm valla testi de aldım😂iyi ki de almışım yarından itibaren 9 gün kapalıymış
Tugce1803 clmmmmm valla 3 tane normal 1 tane erken gebelik aldım 9 gün kapalıymış nerde bulayım eczaneyi sonra😂😂Bi tane şimdi yapcam geri kalanı saklıcam🙈