Hulyalp AyEr canim cis ayri su ayri suyu tutamazsin geldiginde istemsiz akar gider. Ama bebek hareket eder su giderken bebek hareketsiz kalmaz ne zaman su iyice azalir o zaman bebegin hareketleri yavaslar
Prens_prenses Zeynep5855 AyEr Mryu Hulyalp Minnosaile Elifenisebetul Beyzakyhn Tugramoms Nesibee1 hanimlar megersem dogumus cok sukur saat 5 40 yavrum dunyaya geldi darisi basiniza
Hulyalp Prens_prenses gozunuz aydin. Rabbim saglikli huzur omur versin yavrunuza ailenize. Sana kalsa evde dogurucaktin kiz 😂
Nesibee1 Prens_prenses Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün sağ Salim aldın ya yavrunu kucağına mutluluğunuz daim olsun ☺️
Prens_prenses Elifenisebetul normal cnm o kdr cok zor degil di yacrunu kucagina aldigunda hersey unutuluyo cektigim aci sancilar igneler serumlar hersey unutuyo taki melegimizi gordugumuzde
AygyulSina Prens_prenses hayirli ugurlu olsun rabbim hayirli bir evlat versin bende 38 haftalik iken dogurmustum
Prens_prenses Mryu rabbim sana bagislar inslh benim gibi dogum haberini aliriz tez zmnda vaktinde hayirlisi cnm benim de erkek yaramaz saat 2 3 arasi tekmelerdo beni o saate uyanik uytmadi beni bi koruyuculuk basti biraz hareket etsin direk korkuyo acaba bisimi oldu diyo insan ya rabbim istiyen hakeden herkese bi guzel duyguyu nasip eder inşallah
AynurDemir Anneler bisey sorucam hazir bu postun altinda bulusmusken yeni post acmak istemedim. Suyun gelmesini idrar gibi tutamiyoruz dimi birden geliyor, suyumun gelip gelmedigini anlamicam diye korkuyorum.
Prens_prenses AynurDemir yok canim idrarla farki kokmayan bi su temiz kisiye gore degisiyo bazilarin azar azar bazilarin birden cnm