Hulyalp Prens_prenses ne guzel iste temizmissin canim gerisine takilma. Bazen gercekten oyle biz anlamiyoruz ama biseye hazirlik veya vesile olabiliyor yaptiklarimiz. Mesela elimden ansizin yere bisey dusse direk aklima gelir egilince aniden suyum gelir mi veya bisey olur mu diye. Inanirim ben boyle seylere. Agda yapiyomussun ama rahatsiz ediyosa bacaklarin 2 dk jiletle al dogum anini kurtarsin 😊
Aysebkr1258 Prens_prenses sen hala evde duruyormusun 🙄😱😱 suyun gelmiş suyun Allah korusun enfeksiyonun varsa bebeğe bulaşma olasılığı çok yüksek en az 3 gün küvözde yatırıyorlar bebeği biran önce gitmelisin
Emelmns Prens_prenses kız kim bakar senin kolunun bacağının kılına gitsene biran önce Hastaneye ben çatladım burda 😂😂😂
Nesibee1 Prens_prenses Git artık anam çocuğa bişey olacak bak hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz bakalım bi doğur da gel ☺️
Prens_prenses Zeynep5855 AyEr Mryu Hulyalp Minnosaile Elifenisebetul Beyzakyhn Tugramoms Nesibee1 hanimlar megersem dogumus cok sukur saat 5 40 yavrum dunyaya geldi darisi basiniza
Beyzakyhn Prens_prenses sen bi an once git hastaneye allah korusun bi sikinti cikmasin hayirla al bebegini kucagina insallah
AyEr Hulyalp canım merhaba gunaydın cumartesı gecesı cok fazla tuvalete gıttım 1 saate 2 defa ve cok fazla çişimi yaptım acaba su muydu eger su geldıyse o halde bebek hareket edermı acaba ?
Hulyalp AyEr canim cis ayri su ayri suyu tutamazsin geldiginde istemsiz akar gider. Ama bebek hareket eder su giderken bebek hareketsiz kalmaz ne zaman su iyice azalir o zaman bebegin hareketleri yavaslar
Tugramoms Prens_prenses ne demek kıyamıyorum bebeğin söz konusu suyu azalır enfeksiyon kapr birşey olur bu kdr düşüncesiz olmayın
Prens_prenses Tugramoms gidicem ztn canim sancimda basladi kanamamda oluyo nisanim geldi yani dogum yapicam
Prens_prenses Beyzakyhn amin cnm gidiyorum bende simdi herseyimi hazirladim insalh bebusimle donerim evime
Prens_prenses Beyzakyhn amin cnm gidiyorum bende simdi herseyimi hazirladim insalh bebusimle donerim evime
Elifenisebetul Hayırlı doğumların olur inşallah, bende 38+3 ama benim hiç belirtim yok doğum yapacak gibi değilim
Minnosaile Prens_prenses korkma canım , doktoruna gözük kontrol ettir için ferahlasın. Sağlıcakla gelsin 🙏🏻