Neslihankyvn Aynurnaz sabah erken saatte ararsanız düşüyor bebek küçükse önce jinekoloji bakar keseyi ve kalp atışını görünce kadın doğuma yönlendirir
Neslihankyvn Baby23 kilo söylemiyolar ben özele gidiyorum onun için aydan aya cağırıyolar son aylarda haftalık çağırıyorlar
Nesrayn arastirmacianne Ben Koruda Çiğdem hocaya gidiyorum. Gebeliğimin ilk haftalarından bu yana gayet ilgili anlayışlı bir insan. Aşkın bey ile evliler. Doğum nasıl geçecek bilmiyorum ama kontrollerde bir sıkıntı yaşamadım. Telden de saat kaça olursa olsun dönüyor, açıyor.
tugceenurr Nesrayn Doğum muayene ücretleri ne kadar acaba bir bilginiz var mı? Bende gitmeyi düşünüyorum da.
arastirmacianne Nesrayn ben de çiğdem hocayı düşünüyorum.9 haftalığız şu an ilk kontrole başka yere gitmiştim.Bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum.Siz doğum paketi mi almıştınız Çiğdem hocadan
cansuuhakann Gkhn71 merhaba. Ben de Cebeci’ye gitmek istiyorum da. Özel odalara eşleri refakatçi olarak alabiliyormuşuz doğru mu ? Sadece bir kat ayırıyorlarmış eşlerin refakatçi olabileceği. Öyle duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Gkhn71 cansuuhakann evet dogru dogumhane kati degilde üst katlarda özel odalarda eşler kaliyo bir sıkınti olmuyo benim eşim kaldi hep
Nesrayn tugceenurr Özel sağlık sigortası yoksa paketleri var mart ayında 6.000 tl idi. Şimdi muayene ve doğum dahil 7.000 tl olmuş sanırım.
Nazoliii Kosem_Hanm ben 35 hafta oldugum icin zam geldi malesef 🙈 12 haftalıkken doğum paketi almistim. Suan dogum paketi 5.500 tl muane ucreti 87 tl 😊
Kosem_Hanm Nazoliii Bende 33 haftdayim hastane degisikligi istiyorum da sadece dogum fiyatini ogrenmk istemisdim onu biliyomusnuz aradim gelmeniz gerek dedi su arada gidemiyorum
Lavanta01 Hapyymommerve şehir hastanesinde detayliya girdim harika bir doktor var 20 dk falan inceliyor. :)
Nazoliii Kosem_Hanm Allah allah telefonda söylüyorlardı aslinda ama sistem değişti belki ondandir ama yanlis yonlendirmek istemem de ben 3 yada 4 bin diye duymustum sanki 🤔
Cileginannesi Kosem_Hanm sadece dogum için ne kadarmıs ogrenebıldınmı canım. Bende cok merak edıyorum cunku paket alsam bıle kontrollere gıdemeyebılırım.
Hapyymommerve Lavanta01 benim randevum yarın Raziye desticioğlu diye bir doktora aldım, ilk defa gidicem bu hastaneye, acaba aynı gün yapıyorlarmı detaylı ultrasonu, bide size gösteriyolarmı, eşler girebiliyor mu, bu konularda bilgi verebilir misiniz 😊
RecebinEsrasi Ozlem_75 Özel Lokman Hekim Ankara Hastanesinde doğum yaptım 37. günümüz bitti İrade hocayı şiddetle tavsiye ederim ben hastaneden de doktorumdan da çok memnun kaldım😌
denizsmom RecebinEsrasi ben de irade hanıma gidiyorum 8 haftalığız daha ben de irade hanım düşünüyorum doğuma kadar :))
Teslime0106 RecebinEsrasi bunu duyduğuma çok sevindim bu arada normal mi sezeryan mı yaptınız nasıl geçti doğumunuz bende irade hanıma gidiyorım başından beri çok memnunum daha doğumu konuşmadım merak ediyorum. 30 haftalığız 😊