Zelnuray Denisss aynen canım anladığım kadryla 11 tane mi ne kadın doğum ama yinede doluyudu yopunluğu
Denisss Zelnuray sabhlari oyle oluyo canim ama ben gatadaki rezillikten sonra sehirde daha cok rahat ettim
Zelnuray Denisss şimdide merakım doğumu nasıl ki kolay kolay sezaryan etmiyolar galiba plasentam aşağıda olmasına rağmen öncelik normal doğum dediler ben şok oldum
Zelnuray Denisss orda birime sordum hiç söylemedi pislik karı doğum yapmış nasıl doğumu memnun kaldınız mı yatakları falan diye sordum hiç hiç cvp fakan demedi sinir oldum pis karı 😁😁😡😡
Aynurnaz Neslihankyvn ordan nasıl randevu aldım canım bende oraya gitmek istiyorum çünkü evime çok yakın ama telefon düşmüyor sen nasıl aldım randevuyu
Neslihankyvn Aynurnaz sabah erken saatte ararsanız düşüyor bebek küçükse önce jinekoloji bakar keseyi ve kalp atışını görünce kadın doğuma yönlendirir
Gkhn71 Ozlem_75 benim ikinci dogumum olacak inşallah ankara üniversitesi cebeci tip fakultesinde yaptim ve yapacam memnunum ama doktorum özel fakultenin hocasi
cansuuhakann Gkhn71 merhaba. Ben de Cebeci’ye gitmek istiyorum da. Özel odalara eşleri refakatçi olarak alabiliyormuşuz doğru mu ? Sadece bir kat ayırıyorlarmış eşlerin refakatçi olabileceği. Öyle duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum.
[silindi] Gkhn71 ben de oraya gidiyorum ama doğumuma daha var çok merak ediyorum doğumunuz nasıldı ebeler falan ilgi alaka? Biraz endişem var açıkcası şimdiye kadar her şey normaldi ama:)
Didododi Lasolaxx Meral Budunoğlu..Bende çukurambar koruda yapacağım.İlk öğrendiğimizden beri bu hocayla beraberiz mükemmel birisi
Nazoliii Kosem_Hanm ben 35 hafta oldugum icin zam geldi malesef 🙈 12 haftalıkken doğum paketi almistim. Suan dogum paketi 5.500 tl muane ucreti 87 tl 😊
Sedolii arastirmacianne Çiğdem hocayla aşkın hoca evliler zaten ☺️ Çoğu zaman doğumları birlikte yaptırıyorlar ikiside çok şekerler ☺️