Nata97 39+4üm an itibar ile 3günüm kaldı ama dogurmak istiyrm artıkk( sanki 41i bulucakmiş gibi geliyorr banaa , ne yapmaliyim enn en etkili yol nedr?
Tugbasengul Nata97 doktor muayene ettikten sonra nişan geldi 3 gün sürdü ama sancı yok salı yatış verdi normal deneyecek olmazsa sezeryan 😔
Zehramom Nata97 banada doğum pozisyonu dediler ama karın aşağı inmedi başıda tam yerinde defilmiş sırtı çok yukarıdaymış yerleşirmi acaba
Tugbasengul Zehramom insallah yerleşir valla bende anlamadım doktor baştan beri pozisyon iyi normal dedi ama şimdi tam İnmemiş diyor
Tugbasengul Nata97 bende normal istiyorum salı ilk normali deneyecek epidural le mi yapılıyor suni hiç bilgim yokta
Tugbasengul Nata97 bende normal istiyorum salı ilk normali deneyecek epidural le mi yapılıyor suni hiç bilgim yokta Nata97
Edanur06 Nata97 suni sancı berbwt canım ben 8 gün önce Doğum yaptım . Ha mecburi kalırsan yapacak bişey yok 😩
Zehramom Tugbasengul aynısı oldu banada 🙄 geçenki kontrolde inmemiş inş bu hafta iner çarşamba duruma göre bakacaz dedi ama 39 dan sonra inmezmi acabada öyle dedi
Pnardadas Nata97 sanırım öyle olacak doktor 2 haziran da suni veririz diyorlar çok kötü bir durum ama😒
Nata97 Zehramom ben cati muayenesi daha olmadımkı 😁 bugun sinavım vardı doktor bakmayalım tetikleriz dedi ondan bilmiyorum acaba diyorum şimdilik