Meyall Ozgull göbek deliğinin tam yanlarına yaparsan daha az acıyor bu arada. Bir gun sağa bir gün sola seklinde devam ediyorum ben ☺
Kbrababy Ozgull o ağrıyan yere buz koy canım en azından ağrını hafifletir kolonya da sür temiz kalsın orası çok geçmiş olsun 🥰
Ozgull Kbrababy teşekkür ederim canım etil alkol bulunduran bir sprey verdi eczane onu kullanıyorum iğneden önce temiz olsun diye ama dün bir bayan tavsiye etti vazelin sürdüm çok iyi geldi size de tavsiye ederim
Pnrarvn Ozgull bana sadece dört parmak sağ ve sol dedi aşağı ve yukarı vurma dedi sanırım damara denk gelmemesi için bebekle ilgili bir sorun olmaz çünkü iğnenin ona ulaşması mümkün değil
Ozgull Pnrarvn sağ olun Bir önceki doktorum bana da sadece aşağıya vurmam gerektiğini söyledi ama yeni doktorum üst tarafa da vurabilirsin dedi Emin olamadım
Defnesmother Bende oksapar kullanıyorum, içinde hava kalıyor olabilir diye düşünüyorum buna dikkat et derim😊
Pnrarvn Ozgull bana sadece dört parmak sağ ve sol dedi aşağı ve yukarı vurma dedi sanırım damara denk gelmemesi için bebekle ilgili bir sorun olmaz çünkü iğnenin ona ulaşması mümkün değil
Ozgull Mondlicht bana da aynı şeyi söyledi doktorum prospektüs de de ovalamayın yazıyor diye hatırlıyorum ben de o ovalamıyorum ama içeride beze oluşmuş
Ozgull Kubra40 kol acır diye cesaret edemiyorum aslında göbekten hiç acı çekmiyorum sadece bu bezeler dışında
Kumru82 Ozgull canım bende oksopar kullanıyorum göbekden vuruluyorım aynı sekılde bendede bezeler oluyor ben bide kendim hiç cesaret edemedim klinikde vurduruyorum😔
Mysteryyy Ozgull ben de gobegin ust kismindan bir sag bir sol olmak uzere vuruyorum. Gobek alti asiri morarıyor. Gobek deligi yanlarinda acıyor daha yumusak deri. Ama ust kisim daha gergin ve daha az aciyor. Sag sol orta dönüşümlü yapiyorum
Ozgull Mysteryyy doktorum üstten vurmam gerektiğini ile ilgili bilgi vermedi ama denerim teşekkür ederim alt tarafı hiç acımıyor üst taraf acır diye korkuyorum
Ozgull Meyall havasını alıyoruz ama eşim yapıyor iğneyi ben yapamıyorum kendime ama iğnenin acısı kalmadı artık alıştım da bezeler oluşmuş onlar çok Can yaktı vazelin sürünce baya hafifledi sağolsun bir bayan tavsiye etti
Ozgull Senanur09 eşim vuruyor iğneyi ama aslında çok kısa sürüyor 2 saniye ancak ama içerde beze oluşmuş onlar Can yaktı 🙈
Pnrarvn Ozgull 🙈 hepsi başka birşey diyor inşallah bebeklerimize yarasında artık yerini karma karışık yapıcaz 🤣 benim yanımda kimse yok koluma yapamıyorum o yüzden. 30. Hafta hala göbekten devam ediyoruz
Mondlicht Ozgull aynen bende de oluyor onu da söyledim. Oluşur rahat ol morarırda beze de olur ağrır da dedi. Ben elimi bile hafifce gezdiremiyorum beze olunca ya😔