Ozgull Pnrarvn önceden fark etmemiştik şimdi alıyoruz havasını ama çok can yakıyor 6 ay nasıl geçer böyle bilemiyorum 🙁
Samsunn55 Ozgull dönüşümlü olarak bir gün sağ koldan bir gün sol koldan ve göbekten de 4 yerden vurunabilirsin canım yani 6 günde bir başa sarmış olursun öyle ödemler oluşmamış olur rahat edersin
Ozgull Samsunn55 göbeğin üst tarafından vurulduğunu bilmiyordum canım teşekkür ederim biraz da üste devam edelim bari
Ozgull Pnrarvn göbeğin üst bölgesindendr vuruyor musunuz ben hep alttan vuruyordum fark eder mi acaba
Pnrarvn Ozgull bana sadece dört parmak sağ ve sol dedi aşağı ve yukarı vurma dedi sanırım damara denk gelmemesi için bebekle ilgili bir sorun olmaz çünkü iğnenin ona ulaşması mümkün değil
Pnrarvn Ozgull bana sadece dört parmak sağ ve sol dedi aşağı ve yukarı vurma dedi sanırım damara denk gelmemesi için bebekle ilgili bir sorun olmaz çünkü iğnenin ona ulaşması mümkün değil
ElifAlya Ozgull ben çok faydasını gördüm, hem morlukları geçiriyor hem de bezelerin çabuk geçmesini sağlıyor
Samsunn55 Ozgull sağ sol alt üst 4 yerden vurunabilirsin dönüşümlü canım. Ne demek. Şifa olsun inşallah
Mysteryyy Ozgull ben de gobegin ust kismindan bir sag bir sol olmak uzere vuruyorum. Gobek alti asiri morarıyor. Gobek deligi yanlarinda acıyor daha yumusak deri. Ama ust kisim daha gergin ve daha az aciyor. Sag sol orta dönüşümlü yapiyorum
Mmrvzlp Canım bende oksapar kullanıyorum 22. haftamdayım etil alkol bulabilirsen pamukla etil alkol bastır benimde senin gibi acıyordu artık olmuyor etil alkol koymaya başladığımdan beri
Mmrvzlp Ozgull yani sprey şeklinde değil benim ki bildiğin şurup şişesi gibi bi şişede eczane öyle verdi
Ozgull Senanur09 eşim vuruyor iğneyi ama aslında çok kısa sürüyor 2 saniye ancak ama içerde beze oluşmuş onlar Can yaktı 🙈
Caah NhLpRn acıyor evet heryerin şişmesinden morarmasındansa sabrediyorum daha uzun süre oluyor bacak göbek kol diye sıralama gidiyor
Meyall Ozgull canım bende oluyorum 21 haftalığız. İğnenin önce havasını al sonra hepsini saplama dibine kadar. En önemliside yavas enjekte etmen. Bu iğneler cok yağlı oldugu için yakıcı ya. Sonra da biraz ovuştur orayı
Ozgull Meyall havasını alıyoruz ama eşim yapıyor iğneyi ben yapamıyorum kendime ama iğnenin acısı kalmadı artık alıştım da bezeler oluşmuş onlar çok Can yaktı vazelin sürünce baya hafifledi sağolsun bir bayan tavsiye etti