Sevvaldal Kizlar, yemek yaparken tencere kapaginin kulpu koptu ve kapak bilegime yapisti resmen😢😢😢 neredeyse 1 saat oldu hala cok aciyor😢😢😢 hemen soguk suya tutup buz koydum, var mi baska onerisi olan???
ElmasSs Sevvaldal soğuk tutmayı bırakma devam et en rahatlatan o hamilelerin kullanabildiği yanık ilacı var mı bilmiyorum ama
Dyglila Sevvaldal diş macunu sür üzerine canım biraz acısını alıyor. Benimde parmağım fırına yapışmıştı macun sürdüm rahat ettim.
Hppymom Sevvaldal buzu beş on saniye kaldır tekrar koy bunu sürekli yap canım ilaç olarak bilmiyorum büyük geçmiş olsun
Nebahathumeyra Islatıp tuz dökün yanan yerin üzerine ama sıyulmadıysa tabi. Normalde tuz yanmasını hemen alıyor ve hiç acıtmıyor. Tuz sürüp biraz bekletin. Normalde yanar yanmaz yapılıyor ama şimdi faydası olur mu bilmiyorum
ozge_yasin_budak Sevvaldal 2 yumurtanın beyazını çırp ve yanık olan yere sür hemen geçiriyor su da taoplamıo
Ezgib Sevvaldal Canim elma varsa rendele hakiki zeytinyağı ile sür iz kalmaz aleoverali kremde acisini aliyor evde bitkisi varsa onuda surebilirsin geçmiş olsun
Sevvaldal Ezgib alovera bitkisi vardı onu kırıp sürdüm. Sürdüğüm anda iyi ama etkisi geçince devam ediyor yanma😢
Ebrom Sevvaldal soğuk su uygula canım yanık kremi falan sürme ki hava alsın 😞yanığım derin olmamasına rağmen krem sürüp hava almasını engellediğim için yaram derinleşti 😞 o hataya düştüğüm için bir kaç aydır elimin üstünde beni rahatsız eden bi lekeyle yaşıyorum
Serrameri @Sevvaldal suya sokmasaydın keşke o sonra su toplatıyo varsa silverdinle anistol krem sür hemen geçiriyo acısını yanığında büyükse çok 1 haftada iyileşir
Abdullahinhatunu yanığa buz koymak doğru değilmiş, geçen hafta annem elini yaktı düdüklüde acile gittiler buz koymakla büyük hata yaptınız demişler sadece suya tutmak gerekiyormuş