Aysebkr1258 Alarasel evet gerçekten öyle benimde oğlum olucak inşallah bir ayımız kaldı 12. Haftada erkek olduğunu öğrendim o hafta ismine karar verdik ve değiştirmedik yoksa çok ismi olurdu şimdiye kadar 😊
Helcin Bizimde kızımız oluyor ben Duru koyuxam . Ama senın söylediğin isimler arasındaki Nil isminide çok beğeniyorum ♥️
Alarasel Helcin duru da çok gzl cnm drdiğim gibi onu düşündk cevremzde var istemedm ☺️☺️☺️🤗nil evet arkadaşımzda nil mira dedi bn çok beğendm iki isim istemediğimz halde düşünücm geröektn eşimlede konşcm bi
Helcin Alarasel nil kısa oldugu için kullanabılırsın 2 isim evet. Bizim soyısmımız uzun oldugu için ben 2. İsim hiç düşünmedim . :) sağlıkla kavusun inşallah
Hominigirtlak Alarasel Alâ koyucam anlami guzel demek kuranda da allahin buyuklugunu anlatan bi sure ismi. Adi gibi huyu ahlaki yuzu bahti guzel olsun insallah.. herkessee tuhaf geliyor ama hem icii5me s4indi hemde ma5nasii3 guzel
qulss Alarasel Ben Nil ismimden yanayım 7 yaşında bir Nil annesi olarak 😍 şimdi ikinci kızım geliyor inşallah, onun ismini de Vera koymayı düşünüyoruz 😍
Tugce1803 Alarasel kuzenimin ismi Eylül Rüya. Rabbim izin verirse hamile kalırsam kız olursa Mila ya da Melina erkek olursa Pars🌸