baharsefi Lucky123 merhaba 10+5 doktorumun söylediğine göre ama son adet tarihim Mart’ın 5’i ona göre hesaplayınca daha büyük görünüyo .siz nasıl hesaplıyorsunuz ?🤗🙏
Lucky123 Gulsum1453 Duuyguum baş ağrısı çok oluyor kızlar midem de bir olaylar oluyor 😀sırt halsizlik yani olağan şeyler şükür yinede idare ediyoruz sizde
gozdeyildirim 10+0 😂 Ama hafta olarak 11 hafta oluyo ddiye biliyorum doğru değil mi doktorum öyle söylemişti
Lucky123 gozdeyildirim aynen 11 hafta ama 10 haftalık olarak görüyorum onu bende anlamadım ama nasıl oluyor 😀
kr1907 gozdeyildirim ben bundan hiç birşey anlamıyorum ben de öyle oluyor 9+5 ‘im aslında ama hafta olarak 10.haftasınız nasıl oluyor😁
Gulsum1453 Lucky123 aynen benimde başım çok ağrıyo bide fazlasıyla uyku ve halsizlik var umarım bir an önce geçer çünkü bide 4yaşında kızım var zor oluyo
Duuyguum Lucky123 bende de geçen gün baş ağrısı oldu üç gün çektim ilaç içsem de geçmemişti şimdilik sadece yemeklere karşı bi tiksinme var canım istiyor ama yiyemiyorum bi ortak nokta daha bende çok halsizim idare ediyorum çok şükür
Esrazkrn Lucky123 bende aynı şeylerden yakınıyorum inan baş ağrısı mide bulantıları halsizlik hafif sancılar hadi hayırlısı:)
[silindi] Lucky123 şimdi şöyle oluyor 10+5 ya mesela. 10 hafta + 5 gün demek. Bu 5 gün de 11. Haftanın 5 günü oluyor. 10+7 olunca 11. Hafta bitmiş demek oluyor 11+1 12. Haftaya girdiğin anlamına geliyor. Yani 10+ x gün demek 11. Haftada olduğun anlamına geliyor. 😊
Duuyguum Cylncyln 🙂 çocukların tarihi aralığa denk geliyo en sevmediğim ay azıcık daha tutabilsem içimde ocağa denk gelir mi acaba 😅
Cylncyln Duuyguum haha yok canım hiç sanmıyorum 😇 benim doktorum 17 Aralık dedi erken olmasında Aralık olsun boşver
Pepi Merhaba bende 10+4um azerbaycandan size yaziyorum,midem cox bulaniyor hicbirwey yiyemiyorum,herwey kokuyor sanki
Duuyguum Cylncyln tabi orası öyle canım sağlıklı olsunlar yeter inşallah kontrolün ne zaman ben yarın gidicem bakalım ne dicek bir aydır görmüyorum 😬