2cocuk2kopek Pkzsntrk canim gittin mi kontrole. Benim brbegin kalp atislari duzensiz cikti 2. Kez nst baglandim . Bugunde sezeryana alabilir beni
Pkzsntrk 2cocuk2kopek hdı ya benım randevum 17:10 da canım ya evdeyım hala kaç haftalıktı senın hayırlısı ne ıse o olaun canım sıkma canını bebeğin iyi olsun önemli olan o
2cocuk2kopek Pkzsntrk 38+3 canim kalp duzensizligi yuzunden yarin sabah sezeryana alacak. O saglikli olsunda 🙏 normalde de 1 cm acikligim cikti ama kordonu boynunda ve duzensizlik cikinca riske atmak istemedi bende kabul ettim
Pkzsntrk 2cocuk2kopek ayy çok heyecanlı canım 🤗 aynen dediği gibi sağlıklı olsun önemli olan o tebrık ederim şimdiden bana ne dicek bakalım az kaldı randevuma 🐣🐣🐣
Pkzsntrk 2cocuk2kopek canım selam benımde erkek 🐣 bu arada bende gıttım kontrole bebek 4 kilo olmuş bıdr suyu azalmış pazar günü sezeryan için gün verdi o zamana kadar sancı olursa gel dedi bekletemem almamız lazım dedi
2cocuk2kopek Pkzsntrk Allah yardimcimiz olsun kuzum. Benimde 9-10 gibi yatisim olacak yarin bakalim kacta alirlar sezaryana bilmiyorum. Saglikla alalimda kucagimiza
2cocuk2kopek Yamanoz benimki zorunlu sezeryan canim bugun cati muaynesi oldum. Vede bebegin kalp atislari duzensiz yarin oglen gibi Allah nasip ederse kollarimda olcak
Pkzsntrk 2cocuk2kopek amin canım inşallah herşey güzel olur fırsat bulduğu da yıne yaz kolay olur herşey umarım benımde pazar 7 de yatışım yapılacak 8 de alırız dedıler