Dilek-15 Kızlar ben şu an 35+2yim bayramdan önce mi gitsem kontrole bayramdan sonra mi doktor 37. Haftada çatı muayenesi yaparız demişti bayram sonu 37 oluyoruz.🤔
Abdullahinhatunu 36+2 de 2657gr 47cm boyu, gelişimi güzel dedi ama sizinkilere bakınca ufak tefek bişi olcak gibi 😂
2cocuk2kopek Pkzsntrk Canim gittim kontrole benimki 3700 olmus persembe cati muaynesi yapicam dedi eger musait degilse cuma sezeryana alacak🤐🤐😳 38+2 oldum bu gece benimki iri bayaa 😒
Pkzsntrk 2cocuk2kopek bende 38+2 yım cumartesı gıttıgımde 3700 du persembe gıdıcem bende bakalım bana ne dicek 🙈🙈 ayy çok heyecanlı hayırlısı neyse o olsun canım ıkısıde Doğum nasıl olsa takma kafana haber verdıgın için teşekkür ederim persembe yıne yazalım bırbırımıze 🤗🤗🤗🐣🐣🐣
MeryemSemih Mervenur48 bnde tam 37 de gittim geçen hafta 3205 Gr di Perşembe 38 de yine gitcem bakalım kaç kilo olduk
2cocuk2kopek Pkzsntrk Yaa canim sorma bakalim . Oyle sezeryan takintim yok ama bi heyecan bi stres oldu ya 🤭 aynen persembe haberleselim bakalim hayirlisi olsun rabbim hayirlisini versin 🙏
Pkzsntrk 2cocuk2kopek tabı heyecanlanır ınsan ben bile heyecanlandım Allah hepımızın yardımcısı olsun canım aynen haberleşelim persembe
2cocuk2kopek Pkzsntrk vakitlerini beklerlerse zaten baya irii olacaklarr buyuk ihtimalle sezeryan diyecek 🤐😌 bakalim 😌
Bahar9189 Pkzsntrk Maşallah Maşallah neler yedin çok iyi kilosu 33 haftalıkken gittim doktor 2 kilo dedi bana az geldi
Pkzsntrk Bahar9189 canım kahvaltıda yumurta peynir cevız pekmez tahın yedım balık tavuk et hep yedım 😀😀 bıde genetık dedı doktorun esımde bende minyon değiliz iriyiz yanı 😀 kendım de 7 kilo aldım
oglumvebenn Didemm91 benim de 36+6 da 2800 dü bebeğim, doktor zayıf diyor ama önemli olan sağlıklı olması ☺️ Doğduktan sonra büyürler inş 🤗
2cocuk2kopek Pkzsntrk canim gittin mi kontrole. Benim brbegin kalp atislari duzensiz cikti 2. Kez nst baglandim . Bugunde sezeryana alabilir beni