pembebulut Kızlar demir ilacını günde kaç kere kullanıyorsunuz ve nasıl kullanıyorsunuz sabah aç karna mideyi ağrıtmıyor mu nasıl içeceğimi şaşırdım.doktor aç karna yazdı başka yöntemi yok mu
Aysessss pembebulut günde bir defa aç karna içiyorum. Sabaha karşı mutlaka bi wc ziyaretim oluyor, o eanada içiyorum. Sonra hemen uyuyunca bi rahatsızlık hissetmiyorum. Böyle dene. Uyanınca da kahvaltı ztn
Yasemincgrc pembebulut gundz icince bana mide bulantisi yapiyor gece uyumadan once icip yatiyorum zaten aksam 8 gibi yemek yedgm icin 12de ister istemez ac oluyorm icip yatiyorm canm
Gamze895 Bende kullanıyorum aç karnına orucumu açmadan önce alıyorum 5 dakika bekleyip öyle yemek yiyorum midem ağrımıyo ama
Yazar Ben günde bir tane tok karnına alıyorum birde demir ilacı kullanırken çay, süt v süt ürünleri ile arasında 2 saat olsun
pembebulut Yazar evet onları da çok tüketiyorum eczane deki yarım saat dedi ama saçma gelmişti 2 saat mantıklı öyle yaparım canım
Hllswm Aysessss tok içebilirsiniz ama içmeden önce ve içtikten sonra 2 saat süt ve süt ürünleri çay tüketmemek şartıyla
23Zumra pembebulut ben 1 tane aliyorum ama yukselmemise doktorum 2 veya 3 cikaricak ben 1 kere sabah aldim fenalik gecirdim resmen ac karinla doktoruma.soyledim tok karinla al dedi bana