Glsnarstrn Merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor?biz bugün 35+5 olduk ve birkaç gündür özellikle akşamları çok daralıyoruz zor nefes alıyoruz sizinde öylemi
Pnrmhmmd Glsnarstrn aynı hafta hatta gündeyiz canım bende 35+5 günlük hamileyim bende nefes alamıyorum canım bişey istemiyor bunalıyorum
Betulercin Glsnarstrn biz de bugün 35+5 günlük olduk. Sola yatsak rahat edemiyoruz sağa yatsak rahat edemiyoruz. Fazla terliyor zor nefes alıyoruz ki o kadar fazla kilo almadım herhalde alsam hiç nefes alamıcaktım. Karın sertleşmesi ve yalancı sancılar geçen haftadan beri devam ediyor. Karnım bazen düşmüş gibi görünüyor bazen de yukarıda oluyor Doğum pozisyonu aldı mı bilmiyorum haftaya soracağım.
Tugcehar87 Glsnarstrn bende 35+2 oldum bebeğim makat pozisyon da kaburgama bastırıyor nefesimi kesiyor çok sıcak geceleri uyku çok zor bizim koltuklar alçak biraz yuvarlanarak kalkıyorum artık sanırım sezeryan olacağım 😊
Nebahathumeyra Bizde 35+4 üz 😊 benim de midem de Ağrı var yanma falan değil ama Ağrı özellikle yanlış pozisyonda yatarsam sütyen falan da takamıyırum baskı yapıyor mideme diye. Niye böyle oluyor bilmiyorum. Bide kasılmalarım var ara ara 😊😊
Glsnarstrn Nebahathumeyra yalancı sancılarmış insan korkuyor acaba artacakmı sıklık diye😊nefes almakta güçlük oluyor sıcak basıyormu sizide durup dururken
Kubra96 Glsnarstrn bende 35+4 üm özellikle akşamları çok sıcak basıyor yüzümden sırtımdan su boşalıyor resmen
Nebahathumeyra Evet ben normalde sıcağı çok seven biriyim ama yaşadığım yer çok sıcak olmamasına rağmen durup durup sıkıntı giriyor bana 🙈
Glsnarstrn Nebahathumeyra tek olmamama sevindim😊korkuyor insan acaba erkenden doğuracakmıyım diye.birde karın düşme olayıvarmış benm düşmüş gören öyle diyor
Glsnarstrn Pnrmhmmd şimdiden böyleysek sonra ne yapacağız acaba merak ediyorm😊karnınız düştümü sizinde
Pnrmhmmd Glsnarstrn ben pek fark edemiyorum da eşimin akrabaları aşağı inmiş diyor ama benim de kasılmalar sancıları oluyor ara ara bazen çok aşağı da hissediyorum elini kafasını bazen ayaklarını midemde hissediyorum çok değişik☺️
Glsnarstrn Betulercin bizde aynı durumdayız oğluşla.karın düşünce doğum yakın demekmi oluyor?herkes öyle diyor.bende salı günü gidince soracağm gerçekten en zor süreç bu son aymış önce ne güzeldi😊
Glsnarstrn Pnrmhmmd bizim başgeliş 28.haftadan beri belki ondandırki ayağı önce sağda oluyordu hep şimdide solda.Midemin orada dayanıyor bazen oda poposu sanırım😊 sertleşmede oluyormu bebişin olduğu yerde
Betulercin Glsnarstrn Doğum pozisyonunu almış oluyor diyorlar karın düşünce ama dediğim gibi benim ki hep pozisyon değiştiriyor gibi bu haftalardan itibaren Doğum pozisyonu alması normalmiş ama.
Pnrmhmmd Glsnarstrn evet rahmin çok sertleşiyor doktor doğuma hazırlanıyor bebek sertleşme si değil o dedi
Glsnarstrn Kubra96 😊Allah kolaylık versin hepimize.ben öyle oldukça korkuyorum acaba erkenmi gelecek diye
Glsnarstrn Betulercin iyi bari korkuyor insan erken doğummu olacak diye.gerçi 10 gün sonra erken sayılmıyor 😊
Kubra96 Glsnarstrn amin inşallah canım son aylarda böyle oluyor diyorlar, malum havalarda çok sıcak ister istemez insan terliyor, erken doğum riskin yoksa bir problem yok canım
CerenAnne 35+4'üm, nefessizlik çok fena boyutta.. Aynen üstteki arkadaşın dediği gibi beni de sıcaklar etkilemeye başladı, hararet basıyor. Neyseki az vaktimiz kaldı,en büyük tesellim bu 🙂🙂
Glsnarstrn CerenAnne aynen en büyük tesellimiz az kalması😊ama bizimki küçük kalmış biraz büyür inşallah bu kısa sürede