Esrabklmz Lena_esra henüz değil malesef yarın gideceğim doktora bakalım belki öğreniriz herkes merakla bekliyo çünkü 🙈
Satiii Selam kızlar bnde 17+1 oldum bugün Kasım başı Doğum görünüyor inşallah 😊 cinsiyeti hala öğrenemeyenlerdenim 🙈 Yarın tekrar gideceğim kontrole inşallah gösterir. Bu arada ben bazen pıtlama gibi şeyler hissediyorum gaz olsa devamı olur Bebek hareketleniyor sanırım varmı sizden de hisseden😌
Hzlhakko Fatmaisiik 13 haftada öğrendik biz cinsiyeti neden söylemediğini anlamadım. Benimde vücûd ağrılarım çok oluyor hatta ayak bileklerim kopmuş gibi vitamin kullanıyorum ama yok. Bende kokulardan tiksiniyorum ama öyle durumlarda çubuk kraker patates haşlaması az yağlı makarna peynirlide olur yayla çorbası falan yağ ve kokulu şeyleri az kullanmayı dene bulgur pilavı dene cacıkla falan
Fatmaisiik Fasulyem22 son adet gununden hesaplaniyor. Benim 25 ocak son adet gordugum zamandi yani dogumum kasim 1 olucak. Bi kac gun erken yada gecte olabilir, bebege bagli ne zaman gelmek isterse 😄
Ozgecicek Bende 15. Haftamdayım biraz ağrılarım oluyor kasıklarımda ve bazen de göbek deliğinden cız diye oluyor bu normal demi kızlar ilk gebeliğim biraz endişeliyim 13+3 de öğrendım cinsiyeti oğlum olacak inşallah :))
Karakuzuu Aralık ilk haftası normal günüm doluyor ama sezaryen olduğu için Kasım 25 e filan denk geliyor. İki tane daha evladım var onlar yaz bebeğiydi bunu da tam koyu kışta doğuracağım Allah nasip ederse. Cinsiyet içinde bayram dönüşü gösterirse öğrenicez inşaAllah
Cgdmk123 Benimde 8 kasım görünüyor doğum 16+2 yiz cinsiyetimiz de 15+3 te erkek dedi doktorumuz. Kasık ve ayakta kaldığımda bel ağrısı yaşamam dışında bir problem yok şükür ☺️
nagehann Merhabalar nemde 15+5 im. Kızım olacak inşallah.doğumu20-25 kasım arası olarak söyledi doktor, mide hazmında aşırı zorluk çekiyorum, ayrıca kalça ağrısı eklemde aorun çıktı. Mide hazmında sorun yaşayan var mı başka
mevsimce PembeKoala bende sizinle aynıyım 17+2 doktorunuz tahmini doğum tarihi olarak bi tarih verdi mi
Fatmaisiik PembeKoala Allah bagislasinn ben daha ögrenemedim. 19-20 hafta olunca gel dedi doktor. Bende hala kilo almadim ama basta 5-7 kilo felan verdim. Zamanla dûzelir InsaAllah
PembeKoala Fatmaisiik ilk zamanlar benimde baya sıkıntılı geçmişti çok şükür bitti o günler bebekler sağlıklı olsunda biz kilo almayalım göbeğimiz çıkmasın bunlar önemli değil :)