Pazartesi sabah 7de yatisim yapilacak Allah kısmet ederse 8:30 gibi oğlum kucağımda olacakmış.korku heyecan mutluluk merak panik stres hepsini aynı anda yasiyorum 🙏

Allah isteyen herkese nasip etsin

Ayzz sağsalim kavus bebegıne ınşallah darısı bıze 🙏🏻🙏🏻

• Ayzz bunu yanıtladı.
    • Ayzz bunu beğendi.

Ayzz aynı anları Bnde yaşadım hatta Doğumhaneye giderken ağladım çok ama İnan korkulacak hiç birşey yok 15 günlük olduk bile ☺️

• Ayzz bunu yanıtladı.
      • Ayzz bunu beğendi.

26082014 ben de panik olurum diye çok çok korkuyorum keşke genel anestezi isteseydim diye düşünüp duruyorum kendi kendime bu arada Rabbim analı babalı büyütsün maşallah 🙏🙏🙏

26082014 ağrı sızı hissettinjz mi bir de sezeryanda gecelik mi pijama mi daha rahat oluyor ben genelde gecelik tercih ettim ama

Ayzz ınsallah güzel geçer canm bebeğine kavuşursun ,sezeryan sebebi nedir Merak ettim

• Ayzz bunu yanıtladı.
            • Ayzz bunu beğendi.

Benimde 8 buçukta yatışım yapılıcak aşırı heyecanlıyım ☺️

• Ayzz bunu yanıtladı.
              • Ayzz bunu beğendi.

Ayzz ilk çıktıktan sonra 6 saat boyunca üstüne giydirmiyorlar 6 saat sonra pijama giydirdiler geceliğe gerk yok sonra kaldırıp yürüttüler yürümek çok önmli ölceğini bilsende kalkıp yürü mutlaka ağrın oluyor illaki ama dayanılmıck bi ağrı değil

• Ayzz bunu yanıtladı.

Ayzz amin 🤲saol canm bebğini ilk görmk çok gzl bi duygu korkma sakın Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsinn

Ayzz benimde Pazartesi Doğumum var yani yarın 7 de yatış olcak 9 da Doğuma gircem korkuyorum çok

• Ayzz bunu yanıtladı.

Ayyy yarın sabah benim de yatisim yapılacak ama öbür gün bebeğimi kucağıma alacağım tıp fakültesine yatıcam orası bir gün önceden yatiriyormus

Mucizeee Allah'ım kolay geçitten gecirsin hepimizi 🙏🙏🙏

BurcuuA bende de var korku biraz inşallah korktugmz gibi gecmez

26082014 bana da dediler hep yara yerini kontrol ediyor hemşireler o yüzden gecelik daha iyi falan

Merib normal doğum yoluyla 21 haftalık gebeligim sonlandirildi. O psikolojiyi henüz atlatamadim malesef ...