Busimss Iremgokce sonra o şişlik iniyor kuzum merak etme ilk haftalarda bende de olmustu ama sonra biraz rahatladım
Sivasgelini Iremgokce canim bol bol taze kayisi ve armut yiyip ustune su ic ben kilolu hamile kaldim gorsen 6aylim hamile gibiyim 😂 birazcik malesef barisigim kendimle gaz gebelikte zor bi durum dikkatli olmalisin bide hava sicak diye oyle ciplak ayakla yerlere basma
Iremgokce Sivasgelini yaaa bunu deniycem canım vallahi 👍🏻👍🏻Ay kız senin göbeğin çıkmış demiyolarmı karşıma geçip öldüresim geliyo 😂
Gamzeus Iremgokce sakın kayısı+su yapma isal olursan çok su kaybedersin. Allah korusun bişey olur. Gaz için kimyon kullan akşam yemeğine gaz için iyi gelir. Ve az az sık sık beslen.
Gamzeus Iremgokce bn 10+1deyim çok yersem benimde çıkıyor. Hazımsızlık oluyor daha geç hazmediyormuşuz biz hamişler. Ama bnm abartı değil sabaha geçiyor ve bn her hafta bel ve göbeğimi ölçüyorum kiloma da bakıyorum. Sizin kilo alma var mı?
Okyanusolmak Merak etme ben de erkenden hamile pantalonu almıştım rahatlık varmış valla 😄kabızlık şişlik falan oluyor. Demiştim ne çabuk büyüdü bu göbek. Sonra normale döneceksin. Sıkıntı etme ;) benim karnım hep aynı kaldı nerdeyse. 27den sonra dolmaya başladı
ikimelekannesi___ Iremgokce kızlar naptınız siz böyle 8 ne demek doktora gidin bi baksın çünkü böyle devam edersen ilerleyen zamanlarda çok sıkıntı olur sizin için.
Cgdmk123 Iremgokce Yavuzum1202 sanırım zayıflıktan ve iç karının dar olmasından kaynaklanıyor bu. Benimde 2 aylıkken göbeğim aşırı belirgindi gaz vs denildi ama alakası yok şuan 16 haftanın içindeyim alışveriş yaparken biri beni 6 aylık sandı 🤦🏻♀️🤣 halbuki 1 kilo aldım sadece 51 kiloyum şuan ama sadece göbeğim var işte. Eğilip kalkarken erken zorlanmaya başlamak dışında şikayetim yok 6 aylık olup çıkmayanlarda hamile gibi değilsin denildiğinde üzülüyor🤷🏻♀️
Cgdmk123 FSCMK maalesef imkansız değil benim göbeğim 8. Haftadan beri var 4. Aya girdik gaz filan kalmadı ve normale göre büyük göbeğim memlekete gittik geldik insanlar nazar değdirdi hatta 😒
Eceyavuz Iremgokce bende öyleydim karnım şiş seviniyorum tabi yaşasın diye :)) ablamlar o bebek şişliği degil saçmalama vs neyse afedersin ama ishal oldum kullandigim vitaminlerden dolayı karnım dümdüz oldu meğerse gazmış.. kayısı ye bol bol pekmez iç. Ve en önemlisi sade maden suyu.. maden suyu okadar rahatlatıyor ki insani ve bebeğe de faydalıymış ben su 10 gündür içiyorum dünya varmış ya diyorum