Nebiye Merhaba herkese 5+6 günlük gebeyim iki kese var şuan için bugün kahverenhi lekelenmem oldu çok korktum😢
Melikemr Tutkukaral teşekkür ederim canımm bugün temizlik yaparken halı sürükledim çokta ağır değildi biraz üzüldüm ya birşey olursa diye onun korkusuyla yatıyorum 😏
Tutkukaral Melikemr yaa canim yapma oyle seyler bebisinden onemli degil esine soyle o yapsn o tarz agir seyleri. Bana doktorm herseyi yasakladi dusuk yaptigim icin onceden buda riskli gebelik sayilirmis
dryyy Gulnar_93 aynı durumdayız bayramdan sonrayı bekliyorum bende 18 Nisan benimde son adetim korkma panik yapma bende paniktim ama doktorum panik yapılacak bi durum olmadığını söyledi muhtemelen bayramdan sonra duyarız kalp atışlarını inş ve rahatlarız
Tutkukaral Kizlar ilk keseyi gordugunuzde boyutu ve haftasi kacti yazarmisiniz acaba😍 tesekkurler smdidenn❤
Ozqe_tolqa Nebiye bugün doktora gittim kan tahlil fln yapıldı artışlarım iyi.ama keseyi göremedim.daha iki.gun sonra tekrar gidecegim
Ozqe_tolqa Tutkukaral sata göre 6 hafta ama ultrasonda daha göremediği için tam.haftasini bilmiyorum canm vajinal bakmadı normal.karindan ultrasonla baktı degerim 2346 civarı çıktı bugün.
Tutkukaral Asli34 benim normalde simdi 5+1 oldu sabah gttm doktora 5 haftalikti kese 3.4 mm cikti bana kucuk geldi anlamadm aklima takildi biraz
defne_gunes Tutkukaral cnm kesenin ultrason fotogrfnı verdimi doktor? bide kese gözüktüğünde değerin kaçtı?
Tutkukaral Ozqe_tolqa vajinal neden bakmadiki baksa gorurdu bence zaten hcg 5000 olmadan karindan gozukmuyo bugun degil 2 gun snra gtsen gozukurmus aslnda
Ozqe_tolqa Tutkukaral Evet ama bakmadı benim bugün lekelenmelerin oldu ondan gittim canim yoksa ki gitmezdim