Mervedurak Bgmmmpkr Bgmmmpkr doktorun düşük yüksek bir şey demedi mi ben ilk geçen hafta gitmiştim 1280 çıkmıştı 4 haftalıkken
Bgmmmpkr Mervedurak hiçbir şey demedi pozitif dedi sadece rahim duvarı kalınlaşmış ama bir şey henüz görünmüyor dedi , pazartesi kan ver bakalım dedi bayram dönüşü yani 1hfta geçmez şimdi bana 🙁
Mervedurak Bgmmmpkr ayy sakın böyle düşünme geç döllenme olabilir ve programla bire bir tutmuyo benim programda 6 haftalık görünüyo ama bugün doktor keseyi ölçtü 5 haftalık dedi sen de 1 hafta geç geliyo olabilirsin
Ebrukyklc Bgmmmpkr bana da kese gozukmuyo daha çok yeni dedi bayramdan sonra tekrar gel dedi tabi ki bekleyemezdim acile kan testine gittim değerler yükselmiş rabbim nasip ederse hamileyim doktor da öyle söyledi
Umutherdaimvar Bgmmmpkr beta hcg yumurtalama tarihimize göre değişkenlik gösterebilir benimde 4+1 de 343tü brn bunay erken yumurtlamıstık siz belki biraz geç yumurtladınız
Bgmmmpkr Mervedurak ay allahım yüreğime su serptin forum sitesi okumaktan gözlerim şişti kaç saattir bir sürü şey yazıyor inşallah dediğin gibidir 🙏🏻
Mervedurak Bgmmmpkr kendini hiç yıpratma daha yolun en başındayız eger için tam rahat olsun dersen acillerde ve özel hastane acillerinde beta ölçümü için kan alınıyo gidebilirsin
Bgmmmpkr Ebrukyklc özür yazmamışım. Beta önce 259çıktı sonra 5gün geçti 388çıktı korktum hiç artmamış doktor da farklı hastaneler olduğu için değişebilir dedi 2gün sonra tekrar vericem ama dayanamam
Gokcen53 Asli34 bana söylemedi kaç mm olduğunu sormasam hiç bişiy sölemiyodu zaten bu hafta başka doktora gidicem hayırlı olsun.bu arada benimde 5+1😍
Asli34 Gokcen53 seninde hayırlı olsun ben de öyle alelade bi doktora gittim istediğim doktor izindeymiş 10 sonra da ona gidicem