Ozqe_tolqa Busra9071 anladım Canm.benmde ilerkii zamanda belirtiler olurmu ki.acaba ne bulanti ne bir ağrı tık yok bende 😊
Busra9071 Ozqe_tolqa tabi kişiden kişiye değişiyor benim ağrılarım 4haftalıkken başladı halada devam ediyor mide bulantısı belki halsizlik ve göğüs agrısı yaşayabilirsin bazen bendede hiç ağrı bulantı olmaz hamile değilim gibi hissediyorum bazen eee tabi sonra ben burdayım diyip mahvediyor beni🤣🤣
Elif_sahra60 Tutkukaral merhabalar henüz 5 haftalık biraz heyecan biraz uyuklamalı geçiyor sizlerin nasıl😊
Ozqe_tolqa Busra9071 😀😀 ben sadece adet olacağım ve ondan sonraki iki gün ağrı çektim ondan sonra ağrılar yok oldu bende ☺️☺️
Gmzylmz Ozqe_tolqa sende de mi yaaa bende aynı sekilde ara ara vuruyor ama hiç yok dencek gibi elhamlığım tuttu bişey mi oluyor diye ☹️☹️
Bsra21 Semaaaaaaa bende 6 haftalık hamileyim keseyi gördüm ama değerim 11267.72 bu ne demek oluyor acaba yüksek değil mi acaba
Ozqe_tolqa Gmzylmz Evet canm.suanda kasık agrisi bel agrisi hiç birşey yokk herkesde farklı olabiliyor sanırm 😊
Gmzylmz BalDamlam beni de doktorum 10 haziranda çağırdı 🥳 26 nisan son adetim 5+1 günlük hamişim şuan ama hiç bir şekilde belirti yaşamıyorum 🥺🥺🥺
BalDamlam Gmzylmz Gmzylmz canım benim ben o kadar takmıştım ki bu belirti olaylarını, inan bana bütün belirtileri yaşamıyorsun, herkese göre değişiyor, inşallah keseni görürsün kalp atısını duyarsın canım🙏💕
Ngrs Gmzylmz Merhabaa benim de son adet tarihim 25 Nisan hiç kontrole gittiniz mi ben geçen hafta gittiğimde alttan bakıldı kese minicikti ve beta hcg artışlarıma bakmak istedi dr um 633 çıktı 3 gün sonra da 2217 çıktı sizde kese gözüktü mü acaba ?
Deletedmom0032 Tutkukaral ben 6+3 deyim kendimi şu aralar bulantı dışında pek hamile gibi hissetmiyorum önceden şişkinlik halsizlik ağrı vardı, acaba ters giden bişey mi var
eglhnztrk Burcings BalDamlam merhaba benimde sat 30 nisan. Henüz doktora gitmedim. Bayramdan sonra gidip kese ve kalp atışını birlikte görürüm belki diyorum☺️
Tutkukaral eglhnztrk neden gtmednki canim allah korusun test bisey varsa onceden onlem alirdin boyle seyler onemli
Burcings eglhnztrk inşAllah cnm bnm hrpsini birlikte görürsün 🙏 bnmde bayrmdn snra kontrolüm baklm bnde umarm bebeği ve kalp atısını görürüm 🙏
BalDamlam eglhnztrk 🤗🤗 merhaba canım, aynı zamana denk geliyor hamileliğimiz, inşallah görürsün biran önce, değerin kaçtı 💕🙏
eglhnztrk Tutkukaral kuzum takip eden bi doktorum var benim. Bayramdan sonraya çağırdı. O zamana kadar Allah korusun kanama vs olursa gorusuruz daha önce dedi.